Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Ärliga människor!

2011-07-14 @ 15:28

Vilken dag det blev. God lunch, trevligt sällskap. So far so good!
Efter maten skumpade jag ned till Yves Rocher för att köpa duschcrémer och dagcrémen jag var på jakt efter. Tjooooo! Jätterea! Blev tre duschcrémer; apelsin till mig, kaffe till Artur och så fick man köpa Aloe Vera för 10:-. Uppe på torget där bussarna går köpte Artur 4l jordgubbar som jag skulle ta hem.
Det är strax efter det som jag märker det. Nåt känns fel i handväskan!
Brukar ha världens oreda i väskan, massa pennor, hårspännen, snoddar, kvitton, läppglans osv. Och det var rent!
Inget busskort…. nytankat dessutom. Inget pass. Men plånbok och mobil, iaf.

Kånkade runt mina kassar i hopp om att ha tappat det nånstans, men hade ju bara öppnat väskan på två ställen. Och eftersom det saknades mer kändes det hopplöst. Dessutom gjorde fogarna så ont att jag höll på att bryta samman. Bet ihop och gick in i butiken som säljer busskorten, där det brukar jobba en riktig morrhoppa. Tänkte om det gick att spärra kortet, då det är anslutet till en hemsida och via den sidan, mitt visakort.
Gick inte.
Nåja, bara köpa nytt alltså. Inte gick det heller – mitt pass var också borta…. och det är min enda id-handling. Tjejen i kassan visste inte hur hon skulle göra och gick för att fråga en kollega.
Kollegan kom ut och bad mig skriva under slippen, log och plockade fram mitt gamla busskort!! En äldre dam hade lämnat in det och hon höll just på att försöka ringa de olika Marie Andersson som fanns i stan.
De kunde inte göra någon retur på köpet, men flyttade iaf reskassan till ett o samma kort. Phu! Så, all swell that ends well.

Väl hemma snyftade jag lite och tröstade mig med kaffe och jordgubbar och nu kommer jag dra täcket över skallen några timmar.

Glad att inte Knyttis bestämt sig för att komma, det var kö och trafikkaos utanför förlossningsmottagningen nämligen!

Kram!2 kommentarer på inlägget “Ärliga människor!”

 • gopplan

  Vad glad man blir när sådant händer! Tur att det finns ärliga människor!
  Tack så mycket! Jag lovar att lägga upp fler foton när jag får tillgång till dem. Tog ju inga foton själv;-)

  2011-07-15 kl 12:37
 • En liten

  Hmm, du har inte fått min kommentar till det här inlägget??? Blev massa tjorv, men trodde den kommit fram.’

  Vad roligt att hon lämnade in den! En gammal tant lämnade in min mobil när jag tappat den. Tänk om hela världen vore så. Fick världens ångest när jag märkte att den var borta, men löste sig som tur var. Skickade in dagens ros i tidningen åt henne, förhoppningsvis såg hon den. Tråkigt när man inte kan säga tack.

  Skulle skriva till en vän igår på fb, och när jag började skriva in hennes namn så kom du upp som förslag!!! 😛 Väldgt oväntat, tror inte vi har så många gemensamma vänner?? Kanske fb tjuvläser ens mail?! :) Kram

  2011-07-15 kl 21:38

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.