Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lunch på stan

2011-07-14 @ 10:55

Idag ska jag försöka ta mig och mina bråkiga fogar (om de fogar sig, så att säga) till stan för att äta lunch med älsklingen, svärmor och hennes man. Sen måste jag in på Yves Rocher och köpa en dagcréme. Har försökt i omgångar nu med Emma S Wiklunds créme och nix, funkar inte för mig. Får massa knottror i huden och när jag var hos mamma o pappa över midsommar använde jag en gratistest från Yves Rocher några dagar och vips hade jag superfin hy. Älskar deras produkter, men har av någon anledning mest hållit mig till kroppsprodukterna. Nu när jag bor i en stad som har en YR-butik kan jag ju faktiskt känna på ansiktsprodukterna, så det blir lättare att testa sig fram. Och nu har jag fan bråttom… Iiii…. (ovanligt med mig!??)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.