Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Sjuk?

2011-07-15 @ 12:42

Sömnlös natt. Först var det fogarna som inte lät mig ligga på något sätt alls. Sedan vaknade jag efter en liten stunds halvdvala och mådde illa som sjutton. Och gled in och ut ur sömnen hela natten, allt mer illamående för varje gång. Åt frukost, ifall att illamåendet skulle vara för att jag var hungrig. Not. Blev inte direkt bättre… Kröp tillbaka ned i sängen och vaknade efter elva med feber, yrsel och illamående. Känns faktiskt som en rejäl bakfylla med svettningar och att allt snurrar. :(

Ska försöka få i mig nåt lunchigt snällt och sedan ställa upp balkongdörren och lägga mig i soffan och sova – svalast där. Hoppas jag har nån låååång dramafilm att stirra på tills jag somnar.

Vilken jävla inledning på helgen! :( Varit på vippen att bli sjuk många gånger men sedan jag blev gravid har det faktiskt aldrig blivit nåt av mer än känningar. Tills nu. Tjoho.En kommentar på inlägget “Sjuk?”

  • En liten

    Nej vad tråkigt om du blir sjuk!! Hoppas det är något som snabbt går över!

    2011-07-15 kl 21:35

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.