Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Regnskydd liggvagn?

2011-07-16 @ 12:35

Jösses… letar mig knollrig! Vi har letat sen vi fick vagnen efter ett regnskydd till liggdelen men varför verkar det bara finnas regnskydd till sittdelen på alla vagnar för? Man vill ju ut med den lilla plutten oxå! Där de haft regnskydd har de kostat multum, eller så har de varit slutsålda. Och de förblir tydligen slutsålda.

Skulle helst vilja ha ett genomskinligt, och hittade ett billigt på köpbarnvagn.se; 99:-, men se där… slutsåld. Det har det varit så länge jag minns!

Eftersom lågtrycket verkar kastat ankar över Östergötland känns det ju som att vi kommer ha användning för det.

Tips på var man kan hitta ett – billigt! Eller har Du ett liggande hemma som du inte använder?

Nu ska här skrivas en packlista för sista-minuten-saker till BB-väskan som vi ska sätta på ytterdörren, ifall att det skulle bli så att vi får skicka hem någon efter våra prylar. Och, allt går ju inte att packa en månad, sex veckor i förväg heller. Tror tex de där pirogerna skulle bli lite luddiga under tiden…. huäck! Men allra först – en dusch med någon av de nya duschcrémerna från Yves Rocher och en vända med Silképilen – gör ont men gott. Vill inte ha skogshuggar-spiror på förlossningen, eller kliande stubb.

Ha en grejt dag! KRAAAAM!5 kommentarer på inlägget “Regnskydd liggvagn?”

 • sawiik

  Vårt regnskydd till Brio passar både liggdelen och sittdelen på vagnen. Har du testat om det passar liggdelen? Ett tips annars är att kolla på ebay, kanske har de? Eller tradera? :)

  Svar: Haha, jag sprang i regnet ja.. blev så sur och tänkte inte det låta stoppa mig. 😀 Men nu har det varit lugnt på den fronten men hoppas på att få orken till det imorgon. Snart kan du ju ge dig ut själv på en löptur, det är ju verkligen skönt att röra på sig. :)

  Nej, sura Molgan har ingen blogg eller länkade i a f inte till den. Trist jag inte fick någon respons på mitt svar ang plutandet. Haha, jag hoppas att du har övat nu på miner till förlossningsfotona. Det vill jag se! 😀 The Ankstyle kommer fortsätta, jag tänker inte sluta vara mig själv för en dum kommentars skull!

  Ha nu en fortsatt skön helg! Kram!

  2011-07-16 kl 20:32
 • gopplan

  Kolla på Blocket. Där finns alla möjliga tillbehör.
  Nu är det verkligen the final countdown för dig. Åh vad spännande!

  2011-07-16 kl 22:26
 • En liten

  Du tror inte det funkar med tex den här http://www.jollyroom.se/tullsa-regnskydd-liten-liggdel-svart.html eller http://www.pappaprylar.se/regnskydd-foer-barnvagn-carlobaby ? Minns inte hur er vagn såg ut. Genomskinliga verkar vara svårare att få tag i. Ganska säker på att jag sett både myggnät och regnskydd på barnens hus och liknande butiker när vi varit.

  Har haft en riktig röjar dag här hemma. Imorgon ska jag bara lata mig och lägga en ansiktsmask tror jag. Vad packade du i er bb-väska? Eller har du redan berättat det kanske? Hjärnan funkar inte riktigt så här sent 😛 Ska se om jag hittar igen dig på fb! Hoppas ni haft en mysig dag och att du mått bättre! Kram

  2011-07-17 kl 0:11
 • emeliecabezos

  Hej! Jag har faktiskt länkat hotellet i ett inlägg för tup en månad sen? annars googla esplendido, puerto de soller. fantastiskt hotell o fantastiskt område. kram!!

  2011-07-17 kl 0:21
 • Elin

  Svar: Varmt och kvavt låter inge vidare. Då har jag faktiskt hellre kallt. 😛 Det kanske blir åska hos er då?! Så du håller på att packa BB-väskan. När är det dags?

  Jag jobbar som butiksförsäljare. :)
  Ha en bra dag du med. :) Kram

  2011-07-18 kl 12:51

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.