Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Äntligen har jag hittat den!

2011-07-18 @ 13:11

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YnWdpPQ3Ecw[/youtube]

Hur länge som helst har jag letat efter DEN ANDRA ”Det vackraste” och ingen har vetat vad jag pratat om. ”Du drömmer”, ”Du har drogat” osv är svaren mina finkänsliga vänner kommit med, ”Den enda Det vackraste som gjorts är Cecilia Vennersten. Den var med i Melodifestivalen!” Jaja och jaaaa! Men det var den jag menade också. Och jag kan ju texten! Eller är jag en textförfattare in the making utan att veta det, som gått i tiotalet år med värsta hitten i skallen utan att fatta det själv? Nä, tyvärr inte. Den fanns… den finns och den är helt underbar! Har haft den i skallen i många år, men sedan jag träffade Artur spelar min inre mp3-spelare den det första som händer när jag ser min älskling på morgonen, och det sista innan jag somnar. Och jag ville hitta den inför dopet…… Och vips, i helgen dök den upp på YouTube. Jag hade fått för mig att det var Sissel som sjöng den, eftersom jag inte är nåt Gladys del Pilar-fan. Eller, inte trott mig vara iaf. Lustigt nog spelar hon här i Linköping idag, nånstans, läste jag i någon tidning. Inget väder för utomhuskonserter dock. Ösregn. Men – det är ett välkommet regn för mig!

Helgen:

Måste erkänna att jag inte gjort ett skit. Orken flög sin kos i fredags när jag var dålig och den börjar återvända nu först. Lördagen hade jag velat göra nåt – men orkade inte ens klä på mig. (GUD så slött!) Igår var planen att åka till stan och käka på en uteservering på en brygga i Stångån. Men efter att svärmor och Rolf varit hit på fika vid lunch kände jag att det inte fanns en chans att jag skulle orka. Var så trött att jag fick panik av att sitta och försöka vara trevlig. Otroligt! Sociala jag?! Men att sitta i solen och värmen på balkongen och känna att jag inte orkade… usch. Längtade verkligen bara tillbaka till sängen. Och så fort de gått ut hoppade jag ur kläderna och la mig på sängen och läste ett tag. Såååå skönt! Sedan såg vi en film, och det började regna så restaurangbesöket kändes verkligen inte aktuellt iallafall. Yes! 😛

Istället blev det en pizzakväll och finalen av damernas fotboll. Heja Japan!!! Jag har ju blivit helt förstörd sen jag träffade Artur. Nu sitter jag och verkligen TITTAR på fotboll och lever mig in i det. WTF!? Jag hatade ju fotboll…. Vad har jag tittat på – med inlevelse – sen jag flyttade hit: Hockey (det gjorde jag innan med. Heja MIK!), handboll (visste jag knappt fanns…), OS – allt möjligt, fotboll i alla former…. Vad blir det här näst? Golf? Tennis?

Är så sjukt törstig idag!!! Drack flera glas vatten när jag vaknade – och vatten får verkligen fart på halsbrännan, dessvärre. Sen tömde jag ProViva-juicen – halsbrännan skenade. Men jag kunde inte sluta! Sen …mer vatten o en kopp kaffe med mjölk (för att få upp ögonen). Kanske pizzan som gjorde det? Massa salt o fett o skit. Har haft svårt att dricka ordentligt hela graviditeten eftersom allt flytande bara ger mig värre halsbränna. I omgångar har det funkat med jättesvagt blandad saft och ibland bubblevatten. Men idag känns det som att jag skulle kunna fylla badkaret med vatten och tömma det! Och halsbrännan får faktiskt flytta på sig – jag måste DRICKA!!! (Tänk er Lambireklamen när Lambi tömmer sjön…. that´s me!)

Planer för dagen: Gå igenom BB-väskan igen o lägga i det sista jag kan förbereda; toapapper som så många tipsat om. TACK!

I väskan nu:

 • shampoo
 • balsam
 • duschcréme
 • tandborste (till både mig o sambon)
 • tandkräm
 • borste
 • hårsnodd
 • trosor
 • amningslinne
 • tofflor
 • cd-skivor (Volbeat för att skrika ikapp med, Laura Pausini att vila till)
 • påskgodiset vi knappt rört (för energi eller mutor….)
 • BM-papperen
 • Lite kläder till Knyttis i två olika storlekar, inkl mössor och byxor med fot för att slippa tappa bort nåt.
 • Massageprylen jag fick i 35-årspresent

Dessutom är babyskyddet packat med WubbaNub och en liten filt.

Vi har faktiskt två väskor, en kylbag för maten och en weekendbag för kläder och toaprylar.

Kollade listan mot den vi fick på föräldrautbildningen och enligt den behövde vi typ, inneskor och mat. Men… lite extra kan vara skönt att ha.

Ska vad mer jag kan tänkas slänga ned i dag!!!

Har förresten börjat med Förberedelse oljan från Weleda nu. Känns rätt flummigt att ligga och gnida sig själv i mellangården tio minuter varannan dag – men funkar det så fine. Tyvärr har den samma doft som Havandeskapsoljan (mot bristningar) som jag mådde så dåligt av i början. Men som tur är är jag ju inte vig nog att sniffa mig där nere, så försöker jag bara andas så lite möjligt de där tio minuterna så går det bra. Hyffsat.En kommentar på inlägget “Äntligen har jag hittat den!”

 • Elin

  Okej. Då är det inte alls lång tid kvar. Bara en månad och det kan starta när som helst. Bra att du packar väskan när du känner att du kan. Jag kan tänka mig att det är jobbigt med foglossning. Själv hade jag inte så mycket besvär under min graviditet förutom många sammandragningar. Vet ni vilket kön det blir?

  2011-07-18 kl 17:14

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.