Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Försäkring och regnskydd

2011-07-19 @ 16:10

Hade inte tänkt teckna någon gravidförsäkring, men sen inatt kände jag att joo… varför inte? Eftersom jag sedan kollade upp medlemsförsäkringen jag har via Handels, hos Folksam så tyckte jag att den verkade helt okej. Och så har vi iallafall någon form av försäkring tills vi fått Knyttis och kan teckna deras barnförsäkring, som också verkade riktigt bra; Medlemsbarn, kostade då bara runt 80:-/månad. Skönt att ha det gjort! Vi tog deras gratisförsäkring eftersom det bara är frågan om någon vecka till innan vi ska teckna den andra. Eller en annan. Vi har även en försäkring hos If (Pappa Artur), så vi får se vilken som blir förmånligast, men 84:-/månad känns ju rätt bra eftersom min egen dras automatiskt i och med min handelsavgift.

Eftersom det är skitväder här igen idag bestämde jag mig även för att beställa regnskyddet till vagnen. Fick  tips av En liten-Anna om Tullsas regnskydd på jollyroom.se och idag hade jag även fått samma tips av min ”gamla” kollega Zandra på Facebook. Hon har samma vagn som oss, och det passade väldigt bra på vagnen. Så. Fram med VISA-kortet igen och katschiiiiing – beställning gjord!

106817_1.jpg

Regnskyddet är svart, ser blått ut på bilden men svart ska det iallafall vara, funkar som regn,vind och snöskydd. Bra, lär ju behöva alla tre! Uppenbarligen en skottsäker klädsel för oss päron också, om det ska blir fler såna här hagelskurar. Hemma i Dalom brukar haglen bli stora, men de är oftast vita och ser ut som flirtkulor. Här kom det stora genomskinliga isbitar istället och jag trodde faktiskt att glasrutorna på framsidan skulle gå sönder. Och åskan ligger och lurar omkring oss på alla sidor. Med tanke på hur det gick sist jag bloggade i åska tänkte jag logga ut nu, gömma mig i sängen med en bok och min hickande bebis istället!4 kommentarer på inlägget “Försäkring och regnskydd”

 • En liten

  Tack för tipset om hängaren! Precis en sån jag letat efter. När jag googlade nåt med mobil så kom det ju bara upp telefoner :/

  Har haft grått och tråkigt väder här hela em, tog en snabb tupplur på soffan och medan jag sov hann det spricka upp och bli jättefint. Ska ta en promenad med hundarna så jag piggnar till. Fast det var ganska skönt med en riktigt slöar dag! 😉

  Måste också kolla upp det där med försäkringar! Bm sa förresten att han fixerat sig nu med huvudet neråt. Skönt att slippa säte. I mina böcker står det att man ska på besök varje vecka, men jag får komma varannan som vanligt. Hur är det för er?

  Kram!

  2011-07-19 kl 16:21
 • Deer

  Vi fick med ett regnskydd till vår vagn (Teutonia), tycker att det borde ingå när man betalar så mycket!

  Kram

  2011-07-19 kl 17:03
 • gopplan

  Försäkringar är en djungel. Vi tänkte först skaffa via Salus Ansvar där vi har våra andra försäkringar men sedan skaffade vi en via JBs jobb istället så dras det automatiskt. Salus var så struliga i början och vägrade försäkra Helgot och JB för att de är utlänningar. Till slut bad de om ursäkt och sa att de visst kan försäkras hos dem, men då hade vi tröttnat på deras strul. För övrigt är ju Helgot svensk så det kändes taskigt att neka honom en försäkring.

  2011-07-19 kl 17:53
 • En liten

  Ja vi är nog lite efter. Här blir de klara först om några veckor, så får se om jag hinner plocka. Älskar blåbär! Annars får man tigga från mamma och mommo 😉

  Vad sällan ni har bm-besök! Men om allt ser bra ut är det kanske onödigt att springa där. Vet inte om vi gjort så mkt vettigt de senaste gångerna! 😛

  Hoppas ni har bättre väder idag! Kram

  2011-07-20 kl 11:51

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.