Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

”Ny” onlinebutik för bebis och barn

2011-07-19 @ 15:10

Hittade just den här sidan som jag inte sett när jag surfat runt innan, men de har väldigt mycket fint och lite annorlunda saker för din bebis och ditt lite större barn.

abcleksaker

Leigh, som den amerikanska tjej som ligger bakom butiken bloggar även om leksakerna och livet med ABC leksaker – här. Leigh träffade kärleken i London och hamnade i Sverige, så här beskriver hon själv sitt nya liv som svensk och mamma:

Det var en gång en amerikansk konsult som bodde i London. Hon träffade sina drömmars man, flyttade till Sverige och fick en liten flicka. Hon visste inte riktigt vad hon skulle göra med din nya bebis men som alla konsulter började hon forska, läsa böcker och söka information om barn på nätet. Hon blev fascinerad av hur barn utvecklas och älskade att leta efter roliga och stimulerande leksaker. Olyckligtvis fanns inte alla leksaker hon ville köpa till sin dotter i Sverige, men det var inga problem – hon köpte allt i USA och reste hem med väskorna fulla av leksaker. Två barn och flera resväskor senare började idéen till ABC Leksaker ta form…” (Texten lånad från ABC leksaker.)

Framförallt har jag fastnat nåt enormt för alla söta stickade/virkade skallror… som den här supersöta ugglan, tex.

Crochet Rattle - Owl - SB3076

129:- tycker jag inte är farligt när den är handgjord – och slapp dessutom försöka göra den! 😀

Jag skulle kunna länka till allt på webshoppen, men låter er utforska den själva, det finns verkligen allt – och lite till. Gillar den fina uppdelningen av pedagogiska leksaker tex. Tror säkert att vi kommer ha ett tangentbord för barn här långt innan Knyttis fyllt tre. Eller så kommer pappsen att börja lära upp den lill* redan på BB… 😉

Hoppas ni hittar nåt kul – och missa inte den fina REAN, där ni bland annat kan hitta snygga väggdekaler som de här:

Decor Fantasy - Magiskt träd - DJ04500

Väggdekaler – Fantastiska Riddare - DJ04261
Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.