Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Ont…

2011-07-19 @ 00:11

Hade ju tänkt se film och mysa lite ikväll när älskling hade tränat. Hann börja titta innan jag började få rejäla sammandragningar och sen kunde jag inte koncentrera mig ett skvatt, eller sitta bra. Ont i svanskotan och Knyttet vred o tryckte med huvudet nere i bäckenet så det kändes som om nån sköt mig. (Nej, tack o lov har jag aldrig blivit beskjuten.)
Jag fick samtidigt väldigt ont i huvudet och började må illa. Kissade tre gånger på tio minuter.
Istället för att se klart filmen kröp jag ned i badkaret i riktigt varmt vatten och sen har jag legat här i sängen och läst om Gopplans fina bröllop! Så vackra de var och vilket fint bröllop!

Sammandragningarna verkar ha lugnat sig och Knyttis verkar inte lika vild, så jag ska försöka sova lite. Fattar att de här förvärkarna är mesiga mot de riktiga och kan inte riktigt förstå varför det finns de med MÅNGA barn. :-S

Kram o Natti!En kommentar på inlägget “Ont…”

  • sawiik

    Men oj, kan det vara bebis på G? 😀 Hoppas du lyckas få lite sömn i a f. Kram

    2011-07-19 kl 0:18

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.