Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Magen v 36

2011-07-20 @ 20:27

IMG_1367

Har äntligen tagit ett lite ”finare” magkort också. Fast.— man borde väl inte göra det när man suttit och blivit helt knölig av brallorna kanske… 😛

WTF, här är en knölig sprickig mage också. Ska fan försöka hinna ta fler! (Och den dagen ska jag vara nudist innan!)

bebismage_hjärta4 kommentarer på inlägget “Magen v 36”

 • Magda

  :) Fin mage!

  2011-07-20 kl 20:46
 • gopplan

  Vilken fin mage du har. Det är kul att ha kvar magbilder sedan och jämföra hur stor man var vid olika tidpunkter för i efterhand glömmer man bort hur stor man var.
  Svar: Ja jag är då ingen köks-Hitler utan låter gärna folk använda mitt kök, fast jag föredrar såklart att de inte stökar ned det totalt;-)
  Så din sambo kommer från Bulgarien? Ja det är klart att ni måste se till att bebisen blir tvåspråkig. Det är ju guld värt att lära sig flera språk från början. Du får lära dig samtidigt som barnet. JB lär sig ord som Helgot lär sig, men snart kommer nog Helgot att gå om sin far i språkutvecklingen.
  Ja, jag har nog ganska lätt för språk och jag tycker att språk är grymt intressant, men jag har aldrig tid att utveckla mina språk nuförtiden. Isländska studerar jag dock inte, men jag gav syrran de bästa ordböckerna i födelsedagspresent så att hon kan lära sig:-)

  2011-07-21 kl 7:44
 • mjukisida

  Vilken superfin mage du har!
  Nu börjar det närma sig med stormsteg, följer din blogg med spänning, snart hoppas man få läsa att liten tittat ut!

  Kram

  2011-07-21 kl 14:12
 • emeliecabezos

  Tack för alla dina kommentarer! Blir alltid lika glad:) o din mage e superfin!! Ska bli spännande o snart få se er lilla söta bebis, den har säkert massa mörkt hår på huvudet tror jah:) men det trodde jag om killian också men han är ju typ albino:D trots att johan e halv-spanjor. Jag tänkte skicka en sak till dig sen när jag kommer hem men vi tar det då, jag hör av mig om det! Stina ska hjälpa mig o göra om min bloggdesign lite så då kommer min mail stå på min header. Kram!!!

  2011-07-21 kl 21:41

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.