Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Sömnlös i Linköping

2011-07-20 @ 12:16

Inatt gick det verkligen inte att sova. Spelade ingen roll att jag var så trött att jag borde kunnat sova stående. Hade ont i huvudet hela dagen och mådde lite illa, på ett obeskrivligt sätt. Knyttet var hyperaktiv och boxade och sparkade som om det vore VM i thaiboxning i magen. Eller så tränar h*n breakdance?

Misstänkte ju att det var oväder på ingång, och då brukar jag få migränliknande huvudvärk och bli illamånde och yr, och visst kom det oväder! Ena minuten strålade solen och det var på vippen att jag skulle inta balkongläge – men nästa var det som om någon sköt mot fönstren med kulspruta – världens hagelskur och bara ren is. Efter det åskade det, och så kom solen igen. Det höll på så hela eftermiddagen och kvällen, med någon regnskur emellanåt. Men när åskan börjar brukar huvudvärken ge med sig. Inte igår. Det blev bara mer och mer av både huvudvärk och illamående. Åt, men det hjälpte inte. Tog en extra kaffe – gott, men lönlöst i huvudvärksstillande syfte. :/ Vilade – men att ligga ned gjorde inte saken bättre. Blää!

Istället började vi kolla på en ny serie som just börjat visas här i Sverige, som vi missade första avsnittet av i förrgår; Love Bites. SE DEN, säger jag bara! Hoppas de kommande avsnitten är lika bra som pilotavsnittet. Jag skrattade så tårarna sprutade och kunde inte sluta. Jag storgrinade av skratt!

En kille kom nämligen på sin tjej med att ligga och stöna så det hördes över hela gatan, och han var rätt säker på att hitta henne med någon annan. Det gjorde han, på sätt och vis – men NÅGOT annat, en elektrisk massageapparat. Inte nog med att han fått sparken från jobbet precis – hans flickvän berättade att hon tydligen aldrig upplevt en äkta orgasm förrän med den där apparaten. Han kände sig inte helt lyckad – och bestämde sig för att se det som sitt nya deltidsjobb att få henne att njuta mer än den sablans apparaten. Han ansträngde sig rätt hårt, vad det verkade, för någon dag senare skulle han på anställningsintervju men kunde inte riktigt uttala ord som innehöll ”S” då hans tunga led av svår träningsvärk.

Kanske bara jag som hade lätt för att skratta, men han spelade så sjukt bra.

Sedan började det åska igen – rejält. Jag blir tydligen skitskraj nu sedan blixten slog ned – blir helt stel vid varje blixt. Hoppas det går över snart, för det känns ju lite fånigt att vara 35 och åskrädd! Fick Artur att dra ur alla dyra teknikprylar och så gick vi och la oss istället. Kan vara mysigt att bara ligga och läsa också.

Illamåendet blev inte bättre och jag kunde verkligen inte sova. Svettades som en hund dessutom och det gjorde ju inte saken bättre. Efter en timme i mörkret frågade jag om jag kunde ligga kvar och läsa, vill ju inte sabba älsklingens sömn bara för att jag inte kan sova. Så jag läste till efter tre eller nåt, sen var boken slut och jag återgick till att bara ligga och vänta… och vänta. Somnade till en stund och vaknade av att jag behövde på toa. Typiskt! Lyckades iallafall somna om och sova lite, vaknade av det kändes som att skallen skulle spricka och strax efter det ringde larmet för Artur. Gick upp med honom, åt frukost i hopp om att må bättre då. Inte då!

Kollade Nyhetsmorgon och sen lyckades jag sova ett par timmar till och nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra med illamående och huvudvärk. Vill ju inte ta Alvedon i onödan. Kanske ska försöka sova istället. Men jag har väldigt svårt att sova på dagarna, även om jag är riktigt sjuk. För jag vill ju inte slösa bort en hel dag… :/ (Inte för att jag har något som måste göras… knappt ens tvätt att ta hand om.)

Ps. Love Bites sänds på 3:an kl 20.00 på måndagar DsKommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.