Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Tröttdagen

2011-07-21 @ 17:16

Jag gjorde som Jenny ”Deer” sa; gick och la mig igen. Och jösses vad jag sov tungt när jag väl lyckades somna. Tror att huset och hela Linköping med det hade kunnat utplånas utan att jag ens viftat på ett ögonlock. Bloggade ju först, sen gav jag mig in på en ny Evanovich-bok och läste till tiotiden. Då tänkte jag nästan gå upp men bestämde mig för att neeej, nu ska jag jäklar försöka sova. Vad spelar de för roll att klockan är tio? Inga planer för dagen och jag behöver vilan. Så…. med regnet smattrande mot rutan lade jag mig på sidan och blundade och tänkte ”jaja.. det låter ju mysigt iallafall” och efter ett tag kände jag att jag faktiskt skulle kunna sova.

Väcktes strax innan tolv av att det stod UNDERBAR älskling bredvid sängen och frågade om jag ville äta lunch med honom. Och det var ingen dröm! Min fina älskling hade köpt med sig sallad hem och det vara bara att sätta sig vid bordet och äta. Vilken lyx! Så otroligt sött!

Vågade inte lägga mig igen efter maten, även om jag nog kunnat sova mer, men istället myste jag till det i soffan med täcke och kudde och kollade en film. ”The Last Word” – romantiskt drama. Skumt passande, då det handlade om en tjej vars bror tagit livet av sig – för att slippa dö av cancer. Varför fick jag för mig att se just DEN filmen just idag? (Min bror dog ju i cancer… och igår hade jag världens sakna-bror-anfall.) Filmen handlade dock mest om en kille som försörjde sig på att skriva självmordsbrev, och hade skrivit brevet åt hennes bror. Väldigt udda film. Vet inte om den var bra eller dålig eller vad. Jag höll mig iallafall vaken! 😛

Känner mig fortfarande trött… Hoppas på att kunna sova normalt inatt! Och blir det livat utanför så kommer det nog att börja regna inredning från våra fönster. Fast, det ska regna, skönt. Då brukar man sova gott!

Kram på er alla underbara bloggare och bloggläsare!En kommentar på inlägget “Tröttdagen”

  • gopplan

    Vad skönt att du fick sova lite på dagen. Det tar på krafterna att vara gravid så passa på att sova när du kan. Själv sov jag kasst inatt och vaknade fyra och kunde inte somna om, men inte ville Helgot ta en siesta på eftermiddagen inte! Allt för att hålla mamma vaken var då.
    Jag förstår att det måste kännas jobbigt att bli påmind om din bror och att det gör väldigt ont trots att det var flera år sedan. Så hemskt att du förlorat honom.

    2011-07-21 kl 19:50

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.