Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Oslo…?!

2011-07-22 @ 20:01

Det är ju helt sjukt… Ligger och försöker vila lite när mamma messar och frågar om min kompis Maria bor centralt i Oslo – vilket hon gör, men jag har inte riktigt koll på var. För, de har sprängt i regeringskvarteret, läser jag sen.

”De har vad???!!!” Snurrar i skallen, vänta – jag har ju sovit dåligt, är jag vaken? Jodå. Surfar in på vg.no och ser bilderna och långsamt fattar jag att de jäklar i mig sprängt rejält mitt i Oslo. Min kompis ska iallafall befinna sig på tur i bergen hela helgen – skönt att veta!

Sen kollar jag på de norska nyhetssidorna på nätet och ser notisen poppa upp  att någon skjuter på norska Arbeiderpartiets ungdomsläger inte långt från Oslo, samtidigt som all räddningstjänst är upptagen inne i centrum. Fy fasen! Läs om det här; bland annat.

Enligt senaste nytt ska de ha gripit en misstänkt ute på Utöya iallafall, men polisen tror nu att det finns sprängmedel på ön. Här kan ni läsa vad som händer så fort vg.no får ut det – de har evakuerat sin byggnad efter bomben och sköter nu inläggen från hotell.

Norska tidningar du kan läsa:

VG.no

Varden

Aftenposten

Vidrigt – och jag är så jävla glad att jag inte bor i en huvudstad nu, ifall det här bara är början!

VAR RÄDDA OM ER! Kram!!!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.