Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Inga planer för helgen

2011-07-23 @ 13:40

…vågar vi göra upp. Anledningen; it´s something going on here… Insåg i morse att jag hade som mensvärk – det var ju DET som gjorde så ont i magen igår. Dessutom känns det jäkligt underligt i de nedre regionerna, för att likna vid något; som att jag blivit våldtagen av en elefant eller så. Alltså, kan det vara så att jag är på väg att öppna mig? Har inte sett till nån propp – vad jag vet. Sammandragningarna/förvärkarna är fler, absolut, och kommer mer oprovocerat. Förr var det ju när jag gjort nåt, men nu kommer de av och till även om jag ligger i sängen eller sitter i soffan – fast sitta i soffan kan jag faktiskt inte. Det värker som apa av och till i bäckenet och det känns som en tyngd trycker på. Jag kutar på toa hela tiden – och så lite mer… typ. Ibland hinner jag tillbaka till soffan/sängen och då måste jag gå igen. Inte UVI, för det är jag proffs på att ha.

Lite ont i ryggen, men inte så farligt, däremot stel som en likstel vandrande pinne i ryggslutet, och får mest gå som en fällkniv när jag setat en stund.

Inte några värre smärtor just, ibland gör vissa värkar ont så att jag svettas, men mest känns de bara VÄLDIGT obehagliga. Ibland skjuter det till mellan benen som om någon skjuter med hagelgevär där, och sen är det lugnt igen.

Vi får helt enkelt se vad som händer. Kanske är det nåt på G, kanske är det bara sista flytten ned i fixeringsläge i kombination med ännu en natts sömnbrist. Såg på norska nyheter hela natten, eller tills åskan tvingade oss stänga av. Sedan har jag legat och mosat en kudde över skallen för att slippa se blixtarna och höra dundret. Vaknade tidigt av att Artur drömde nån knasdröm och pratade i sömnen och sa att jag fick sova på hans sida sängen – den som inte lutade… ??? 😛 Tycker det är så gulligt när han yrar i nattmössan så där. Sen satt vi vid TV´n och kollade hur läget är nu i Oslo… 91 döda so far. Det lär ju bli fler när de letar i vattnet – och … kommer de ens hitta alla??? En fjord, liksom. De är ju rätt djupa. :(

Och idioten de gripit! Fan vad jag blir arg. Jag är för att de visar upp honom – så man kan få ett ansikte att avsky. Samtidigt kommer han ju att glorifieras av sina anhängare och det är han jävlar i mig inte värd.

Vad är ett bra straff för en som honom, liksom? Döden är ju iallafall för mild. Nej, nu känns det som att de medeltida pryglingarna inte var helt fel ändå!

Fick iallafall en väldigt positiv överraskning idag, mitt i chock och värkar; min kompis Sandya och hennes kille ramlade in på fika under sin helt oplanerade roadtrip genom landet. Temat verkar vara shopping och zoo, så nu har de dragit vidare till Kolmården, efter att ha hunnit med Parken Zoo i Eskilstuna, Ullared, spritshopping i Danmark, Gränna och mycket mer och ännu är de inte färdiga. Rena Griswalds-semestern! 😀

Jättekul att de äntligen kom hit, även om det bara var för en timme på balkongen! 😀 Hade en sån sakna-dag igår när allt gjorde ont och saknade verkligen att snacka lite skit med henne!!!!

Nu orkar jag inte sitta ned här längre – ska lägga mig på soffan och titta på förödelsen i Norge igen. Kan inte fatta att det verkligen är sant än…8 kommentarer på inlägget “Inga planer för helgen”

 • gopplan

  Åh! Nu måste du hålla oss uppdaterade på vad som händer. Blir det tyst i några dagar så förstår vi att du är inne på BB:-) Vad spännande! Det låter ju verkligen som att det är på gång, men samtidigt kan man ju ha onda förvärkar ett bra tag innan det tar skruv på riktigt.
  När min slempropp gick trodde jag att det var vattnet först för att det var så blött i trosan. Världens megaflytning såg det ut som så jag fattade först inte att det var slemproppen utan tänkte bara att det var konstigt att jag fick en så stor klump till flytning, haha. Proppen gick några dagar innan förlossningen satte igång. Jag tror den gick på söndagen och han föddes fredagen efter.

  Svar: Ja, det gäller att passa på när de har rea för jag tror det är två gånger om året bara. Glasst-shirten hade jag tittat på innan rean, men tyckt den var för dyr, men nu fick jag den för bara 70 kronor:-) Den andra t-shirten var det samma pris på och linnet fick jag med gratis:-)

  2011-07-23 kl 14:03
 • Deer

  Åh, hoppas HOPPAS att det är något på G, det låter ju onekligen så?! Ingen idé för dig att beställa hem té.

  Keep me posted!

  Kram

  2011-07-23 kl 14:24
 • lillalady

  Mina värkar gjorde inte så ont när jag öppnade mig, och satt mest i ryggen. Kändes även lite som du beskriver ibland, stelt och konstigt tryck neråt. Höll på så under dagen, på kvällen gick vattnet när jag låg och läste. Så det kan vara på gång =)

  2011-07-23 kl 15:24
 • tjockismaria

  Vad kul, då kanske det är på gång! Jag känner igen det du beskriver, det kändes ungefär så för mig med. Fast jag tänker mer otroligt obehagligt och ont sendrag i magen? Det började komma vid sex på morgonen sen kom det mer och mer och klockan 22.00 var han ute! :)

  2011-07-23 kl 17:28
 • Jannice

  Spännande, hoppas det är nåt på G… jag har haft det precis likadant till och från i några veckor men än så länge så ligger bäbisen kvar :)

  2011-07-23 kl 23:08
 • heartan

  Phuuu…. jag kan ju inte påstå att jag vill ha det så här i flera veckor till. Å andra sidan känner jag mig inte så sugen på att ligga och vråla på förlossningen heller…..
  Förr eller senare blir det ju iaf det, så lika bra få det gjort. Har iaf lugnat sig lite nu, efter att jag däckade på gästsängen och sov ett par timmar.

  2011-07-23 kl 23:18
 • emeliecabezos

  blöja så länge??? herregud du skojar. vad är det för knasmänniskor till grannar! snacka om slöa föräldrar?! hoppas du får föda din unge snart!!! man e såå less på graviditeten nu på slutet..!!! kram

  2011-07-24 kl 9:20
 • mammasandraa

  Sv: haha ja visst var det snällt av han men som sagt, fel dag fel natt :) ååååhh hoppas bebis är på g!! Så roligt !!!

  2011-07-24 kl 9:45

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.