Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

I’m still here

2011-07-24 @ 13:33

Ingen bebis inatt, men nåt nästan lika bra: sömn! Så skönt det var att sova. Vaknade vid halv nio men inte en chans att jag skulle pallat att öppna båda ögonen samtidigt då!
Läste senaste nytt i mobilen och sen somnade jag om och slog upp ögonen först kvart i elva. Och då kände jag mig hyfsat utvilad.

Nu ska vi in och kolla den sista Harry Potter-filmen, i 3D, för den andra visningen saknade bra platser med plats för min jättemage. Vete fan hur jag ska kunna sitta i flera timmar bara. I Mexico hade de toalett inne i salongen – inför här tack!

Bör väl lägga på ett kol nu. Lugnare på magfronten idag iaf. Åtminstone så här långt.

Kram!2 kommentarer på inlägget “I’m still here”

 • Magda

  Skönt att få sova, det är ju inte varje natt en får det med foglossning, fy tusan vad jobbigt det var minns jag.

  Hoppas filmen är bra och att du inte får för ont av att sitta, Jag var på sex and the city 2 när jag var som ett hus, blev 2 toapauser under fimen, trist men en vill ju inte kissa på sig!

  KRAM

  2011-07-24 kl 13:37
 • gopplan

  Vad skönt att du är utvilad till slut. Att få sova en hel natt är guld värt.
  Min sista film på bio som gravid, ja egentligen den senaste jag såg alls eftersom det inte blivit någon bio sedan dess, var Avatar. Den är ju hur lång som helst och jag var kissnödig som bara den redan från början nästan, men orkade inte tränga mig förbi folk för att gå på toa så jag satt och knep en hel film och koncentrerade mig knappt på filmen på slutet, hehe.

  2011-07-24 kl 20:30

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.