Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Ensam hemma…

2011-07-25 @ 18:39

Älsklingen är ute och kastar plastbitar i skogen och bättrar på sin samling av fästingar. (Kallas av insatta för Frisbeegolf.) Då min rörlighet sträcker sig till asfalterade vägar och shoppinggator är jag ensam hemma. Jag och fjärrkontrollen… hähä. Och vad gör jag? Tittar på KonstDeckarna. Jag vill bli proffs på konst och kunna åka iväg och köpa en tavla för några tusenlappar som sedan visar sig vara värd åtminstone några miljoner. Så oerhört… smidigt. Och resorna skulle jag liksom få på köpet. 😛

De onda värkarna/sammandragningarna är tillbaka. Håller på att bädda rent i sängen, men det får bli en operation uppdelad i många känner jag. Nu – åter till soffan för att se om det är en äkta Oppenheimer-samlings tavla de hittat, och om den får återgå till de rättmätiga ägarna. Sehr spannend!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.