Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Tejpad mage?

2011-07-25 @ 08:18

Ja, det är sant att man drömmer SKUMT när man är gravid. Ingen tvekan!

Inatt drömde jag att jag födde bebis, helt odramatiskt, plupp så var det klart. Sedan satt sköterskorna och väntade på att magen skulle sjunka, vilket den inte gjorde. Eller – jo, den pös ihop som en ballong och bildade en tom påse hud som hängde nedanför knäna. De rullade ihop magen och fäste den i midjan med silvertape och sa att om jag ville kunde jag ju klippa bort den när jag kom hem och sen tejpa igen öppningen med mer silvertape.

Hm. Oangenämt!

Harry Potter & dödsrelikerna i 3D igår;

Helt klart en bra film – och ett måste om man läst alla böckerna och sett alla andra filmerna, så klart. Och tänka sig – det har jag! Hade aldrig tänkt läsa dem, men ett hyffsat dötrist säsongsjobb i Sälen gjorde att jag kastade mig över allt läsbart som gick att hitta, och då jag bodde hos Sandya som var HP-besatt… Well – böckerna sträcklästes på några dagar.

3D… Well, kvalitén var bättre än när vi såg Shrek 3 men jag vet inte om det är jag eller visningen, jag ser dubbelt och det är förbannat jobbigt. Ögonen jobbar med att försöka hitta någon fokus och jag känner hur jag sitter och blir mer och mer vindögd. Dessutom var glasögonen igår skitiga. Tjooohoo. De är ju förpackade för fanken??!! Eftersom jag varit tvungen att gå på toa och köa länge så var vi sena in i salongen och satt i mitten, så jag orkade inte klättra mig fram för att byta heller. Men – nästa gång jag ska se en så lång film i 3D kommer jag nog sno med mig flera brillor, så jag slipper sitta och störa mig genom filmen.

En film jag skulle vilja se – i 3D – är faktiskt Bilar 2. Får se om det hinns med. 😛

Idag ska det kanske vara sol här i Östergötland, i så fall kanske det kan bli lite balkonghäng idag. Vore skönt – inte mycket bränna kvar här nu. Inte solat på evigheter!! :-OEn kommentar på inlägget “Tejpad mage?”

  • mammasandraa

    Haha klippa bort den och tejpa igen :) vilken lustig dröm :)

    2011-07-25 kl 8:52

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.