Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lyssna på Knyttet!

2011-07-26 @ 13:59

Nu ska vi snart iväg och lyssna på Knyttet igen och kolla så att h*n inte flyttat sig – vore ju för typiskt… Fast det känns verkligen som att h*n sitter där h*n sitter med huvudet.. aooo..  Sedan, om vädret tillåter ska vi äta på Stångs magasins brygga ute i Stångån. Eller – om det regnar så blir det den vanliga ”efter BM-maten” på SubWay.

Undrar om det kan vara så att proppen gått, eller iaf delar av den. Kändes först som att ”nu sablar, nu går vattnet här mitt i soffan…och kaffet och jag som ska till BM… hur ska det gå?” Fast, det var det iaf inte. Flytning modell värre och lite blod och efter det har jag fått lite diffust ont i magen. Får se vad BM säger, om hon säger nåt.

Drömde innan jag vaknade att jag fått Knyttet och var på mammaresa i Alanya iallafall. Kanske ett tecken? Alltså, på att jag borde dra ihop en resa sedan för oss bloggmorsor på nåt avlägset hotell?

Lätt att tro nu att jag skulle kunna åka från min lilla sötsak när den väl är på utsidan, även om jag efter nattens knuffande var lite sur på Knyttet som hade hicka eller kickbox-match mest hela tiden. Var en zombie när jag skulle käka frukost och somnade som en stock så fort jag fått i mig sista klunken kaffe… (Blir tydligen inte ett piss piggare av den svarta drycken längre!)

Nu… på med lite färg och iväg. Såg just att mina ben såg lurviga ut.. fasen, epilerade ju nyss. Hoppas det funkar med långbyxor!

Kramis!!2 kommentarer på inlägget “Lyssna på Knyttet!”

 • Deer

  En resa? Ja, tack :)

  Hoppas det var slemproppen som gick :) Nära nu!!!

  Pöss

  2011-07-26 kl 14:14
 • sesam

  Men shit, tänk om det var slemproppen?! Det låter som det… :)
  Bebis, bebis kom ut nu!

  2011-07-26 kl 14:32

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.