Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Magen v 37

2011-07-28 @ 12:39

IMG_1370

Börjar kännas som att magen är ungefär 40% av mig nu… Phu…

Det är lugnare där inne än förut, men än kan Knyttet minsann få till några riktigt plågsamma sparkar rakt upp, köra ut rumpan eller knäna i sidan så luften går ur mig, eller fingra runt och pilla på navelsträngen.

Om jag känner mig stor? Jamensåklart – jag ÄR ju stor. Fast, precis som jag läste någonstans så kunde foglossningen bli bättre på slutet och faktiskt, den utgör inte samma problem längre. Halsbrännan är inte lika vidrig och kommer inte lika ofta. Däremot behöver jag hjälp för att ta mig ur soffan om jag suttit en stund.

Note to self:

Skaffa ny soffa till nästa graviditet, eller en handikapplyft! 140 cm djup schäslongsoffa med ”biolut” är inte optimalt. Vill inte vara som en skalbagge på rygg igen! DRYGT!

Känns lite jobbigt att veta att jag nu väger rätt exakt 30 kg mer än jag gjorde strax innan jag och Artur träffades, innan jag tvingades sluta träna för axeln. Men, det är bara kilon – och såna kan man faktiskt övervinna! Och – det kommer få ta den tid det tar, eftersom det väl ändå ska bli bebis rätt snart igen efter denna.En kommentar på inlägget “Magen v 37”

  • baby2011

    vilken stor och fin mage du har :) inte långt kvar till eran pluttis tittar ut! håller med att det är jobbigt att resa sig upp efter man suttit. Jag älskade våran soffa innan jag blev gravid.

    2011-07-28 kl 12:46

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.