Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

SOL!

2011-07-28 @ 13:49

Idag har både SMHI och yr utlovat regn. Vad händer i upp-o-ner Östergötland då? Solen skiner… Det är disigt som fanken, ser ut mer som en morgon på Gotland. Och jag sätter mig i solen med älsklingen för att äta lunch och njuta och äntligen fixa till brännan som börjat ge upp efter allt regnandet… Njuta njuta njuta? Nä… En tjugo kilo tyngre version av mig pallar fan inte värmen längre. Vad är det för jäkla sätt? Är det humor det?

Jag VILL sola… jag vill sitta där med min bok och bara MYSA. Men hela kroppen bara utryckte äckel över värmen. Fast skam den som ger sig… nu har maten trillat ned och sjunkit undan. (Är jobbigt att äta, rena träningspasset! Har totalt missat hela craving- och moffamoffa-delen av att vara gravid!) Nu ska här kånkas ut en hink iskallt vatten att stoppa fossarna i och sen ska jag försöka njuta en stund iallafall. För, hur länge kan det verkligen vara tänkt att vi ska ha sol här? Vi snackar Linköping, Sveriges London?! ”Och jag har baaaaara regn hos mig………… och jag måste ha retat gudarna, måste gjort nåt fel….”

Sov iallafall inatt – och lite mer i morse, passade på när det var tyst. Tur det… grannarna ska få nytt golv inlagt, klickgolv. Hantverkarna som är här har landets mest högljudda sticksåg och kör med. Grannen under är i gång med hammare. Men idag är jag lugn och harmonisk igen!  Ville bara ut och fräsa lite när de körde två sticksågar nyss – det var inte skönt i öronen och inte i magen heller tydligen, för min mage fick en himla spännande triangelform när Knyttis försökte uttrycka sitt missnöje.

Hyffsat lugnt på förvärksfronten just nu. Skönt. Kör hellre på allt eller inget där.

Ha en fin dag alla fina! 😀3 kommentarer på inlägget “SOL!”

 • En liten

  Redan v 38!!!! Bara 20 dagar kvar. Så spännande! 😀 Skönt att ni också har fint väder. Vi har vait ute nästan hela dagen, helt underbart!Hade ni vagga och spjälsäng eller bara vaggan du köpte? Kram

  2011-07-28 kl 20:26
 • sawiik

  Först vill jag säga TACK för att du delade med dig av din berättelse! Jag blev verkligen stärkt av dina ord och funkar det inte mellan Janne och mig nu så kommer jag flytta. Och det om att jag ska tänka mig Janne med en ny tjej rör mig inte så värst mycket tyvärr. Som det känns nu så är ingen av oss lyckliga…

  Jag har en kompis att bo hos ifall det behövs, hon har erbjudit sig så jag vet att det är okej. :) Min syn på Janne är fortfarande ”Loves pappa” men kanske gjorde det susen om jag var ifrån helt och hållet ett par dagar?

  Jag blev så glad av att läsa om att du flyttade och blev lycklig. Att du vågade lämna allt och alla för din lyckas skull är starkt! Ocvh skönt att du & ditt ex kommer överens. Ännu viktigare när man har barn ihop som Janne och jag.

  Skulle jag kunna få mejla dig om en sak?? Kram!

  2011-07-29 kl 0:56
 • gopplan

  Jag pallar inte heller solen längre och jag är inte ens gravid, hehe! Skönt att förvärkarna har lugnat sig. Får hoppas att nästa värkar som kommer är de riktiga.

  2011-07-29 kl 8:43

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.