Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Gissa vädret?

2011-07-29 @ 14:11

Så less man kan bli vädret. När det utlovas sol – då blir det regn. När det utlovas regn – så blir det… regn. Fast idag har det varit mer upphåll än det skulle, så man får glädjas åt det lilla. :) Inte direkt väder att sitta ute, men ändå. Det öser inte ned, det åskar inte. Däremot är det ofattbart varmt och fuktigt. Tropikerna har flyttat norrut, men glömde visst ta med de vita stränderna och vajande palmerna. Här är det bara en björk som fäller frön så att det ser ut som att vi kastat müsli på balkongen. Helt enkelt – det börjar kännas som höst! :(

Tittar ut på körsbärsträdet här utanför – de underbara bären börjar skrumpna ihop och falla av. Dåligt planerat av gud att skapa en frukt som ska mogna mogna mogna och sen på ett kick har passerat bäst före-datumet, eller hur? (Illa nog att de växer så högt upp, ju!)

Inatt sov jag igen! 😀 Tyvärr inte så bra, tyngden börjar bli ett gissel, kan ju bara ligga på sidan och trycket på höfterna gör då att benen domnar och börjar sticka  – så jag kan ligga en stund på ena sidan, sen måste jag vända på mig, och det är ju inte helt enkelt. Dessutom har vår 160 säng krympt på nåt vis. 😉 Jag får lyfta mig upp, backa lite och vända mig, annars dråsar jag i golvet, och som det känns skulle jag i så fall hamna nere hos grannen under.

Idag är sista dagen på jobbet för älsklingen innan semester och pappaveckor. Hoppas att magen håller sig lugn, så att vi kan hitta på nåt på dagarna, kanske åka och ha lite strandliv iaf en dag. Skulle vilja ut till kusten, Västervik. Eller att Knyttis skyndar sig ut så hinner vi göra lite sånt innan PAPPA Artur börjar jobba igen.  Idag har det iallafall varit lugnt i magen, bara lite hicka och lite små knuffar. Oroar mig för undersökningen på torsdag, för jag tror ju att hennes tryckande och petande satte fart på allt och det var ju inte min bästa dag. Fast, varje besök hos BM är ju ett steg närmare FÖRLOSSNING och BEBIS! Och det är ju dit vi vill! 😀

Packade upp alla sakerna från alla gratisboxar och väskor igår och stoppade där det ska vara, har inte blivit av förr. Jag började men sen kunde jag inte nå ned till dem där de stod på golvet så det fick vara. Satte även ihop gratis-blöjhinken och det känns som att den kommer att vara bra! Synd att påsarna är så sjukt dyra bara! (Läste iofs att det finns billigare på GeKås, och på nätet och att många kör vidare med vanliga avfallspåsar sen!)3 kommentarer på inlägget “Gissa vädret?”

 • Emelie

  Man får börja utgå ifrån att dom pratar tvärtomspråket :)
  Sv: Då kan jag vara glad att jag inte missade något dä, men junkyard var dessvärre inte heller mycket att hänga i granen. Så det kan va.:)

  2011-07-29 kl 14:39
 • Jannice

  sv: Ja, det är jätteskönt men det är inte det lättaste att komma åt överallt då magen är aningens lite för stor :)

  Min lilla bäbis är också väldigt lugn idag, förhoppningsvis samlar den krafter för att komma ut snart 😀

  2011-07-29 kl 14:41
 • En liten

  Fint inlägg nedan!! Tråkigt med dåligt väder, här har vi haft det jättefint! Är så glad att värmen äntligen kommit hit nu när vi inte vill åka iväg nåmer.

  Vilken fin blöjhink. De var slut när vi hämtade våran box så vi fick ingen! :( Orkar inte åka 50 mil för att hämta en heller… Typiskt. Den verkar faktiskt bra!

  Sv: Kan avslöja att det är coops frysa hallon och blåbär! ;P Blåbären är inte klara än på länge. Slutet på aug/början på sept nångång gissar jag på…

  2011-07-29 kl 18:41

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.