Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Någon typ av ironi?

2011-08-01 @ 14:31

Här har jag deppat över det trista trista vädret i veckor och nu…. nu skiner äntligen solen från en så gott som klarblå himmel. Tjoho tjohej! Vaknar idag med ont i magen, illamående och är trött tröttare tröttast. Åt frukost på balkongen – typ första gången i sommar. Skitmysigt! 😀 Men sen – nä, pallar inte värmen. VAD!? Jag vill ju  N J U T A  av sommaren nu när den har hittat hit. Vad är detta? Har druckit massa limevatten och  faktiskt, magen känns bra och illamåendet är borttrollat. TACK gode gud för lime. Funkade ju hyffsat mot illamåendet i vintras med, det som inte gick över av Postafen-tabletterna. Älskar den lilla gröna frukten! (Kan man döpa sitt barn efter en grön frukt så skulle jag nog det… Lime… Kiwi, Krusbär skulle kunna funka det med.)

Vi hade lite badfunderingar, men skulle vänta på en kompis till Artur som skulle ringa när han vaknat – och han kan sova länge. Nyss ringde vi, han låg fortfarande, och nu ska de iväg och kasta frisbeegolf, så det blev inget beachliv idag iallafall. Funderar på om jag orkar hänga med dem och kasta – kan ju sitta på en parkbänk och sola under tiden. Gå till universitetet borde jag väl kunna…(?)

Har försökt hitta någon pålitlig info om huruvida man får bada i sjöar om slemproppen gått, men allt jag hittar säger mot varann. Well – tar jag mig till vatten idag eller imorron så kan jag nog nöja mig med att ta ett gubbdopp också, ni vet… gå ut till knäna och skvätta lite vatten på mig. Det är de där svullna elefantvristerna som vill ned mest. (Hör dem nynna ibland ”Bär ned mig till sjön, bär ned mig till sjön… jag kääääänner att jag måste iiiiii ” ;P

Men – hur är det med slemproppen och bad? Var har era BM sagt till er? (Infon på nätet var ju några år gammal och ändå allt jag hittar handlar om badkar / swimmingpooler osv… inte det samma riktigt.)

Nu ska jag vagga mig mot universitetsområdet – min längsta prommis på evigheter, känns det som. Hur långt det är? 1 km… typ.

KRAM!3 kommentarer på inlägget “Någon typ av ironi?”

 • Deer

  Jag tror att den barnmorskan som höll i våran förlossningsförberedande kurs sa att man kan bada även om slemproppen gått, men inte sen när vattnet gått. Men ring och kolla med din BM för säkerhetsskull :)

  Kram

  2011-08-01 kl 14:43
 • En liten

  Jag tror man ska kunna bada. Enligt vår bm så bildas det en ny propp..? Ring och kolla vad de säger om du inte har koll hos bm snart. Kan ju vara bra att veta ifall det kommer fler varma dagar!

  2011-08-01 kl 19:52
 • Emelie

  Du kan bada när slemproppen har gått, ingen fara på taket! :)
  Men det jag tänkte säga var att om det är en pojke som bor inne i magen kan han få namnet Emil.. För vad blir det baklänges!? 😀 Haha

  2011-08-03 kl 12:18

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.