Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Träskallen jag

2011-08-01 @ 18:54

Jag är inte alltid så förbannat slipad som jag vill tro – trots jobb i knivfabrik. Visst, till universitetet är det ca 1 km. Det borde jag klara även med foglossning. Saker jag borde tagit med i beräkningen: värmen, den gassande solen, de svällande benen, bristen på bänkar att vila på….och…(trumvirvel)… Jag skulle ju inte bara till början av campus och stå där, liksom.

Nu har jag vandrat kors och tvärs över ett glödhett campus i tre timmar och även tagit mig hem. Formligen kastat i mig en pizza och wow så skön sängen känns nu. Ligger ett par tre liter vätska back, men får ta det när jag vaknar. Ögonlocken är av bly. Likaså ben och röv. Men även om jag kommer vagga som en Kanadagås imorrn var det värt det. Skönt att ha rört mig – även om jag borde vänt och gått hem från campus för att slippa få ont igen. Vad ska man säga, annat att det ibland kan vara svårt att lära gamla hundar att sitta. Och träskallar! 😛Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.