Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Tinnis

2011-08-02 @ 18:23

image

image

Var 23 grader varmt redan tidigt på förmiddagen, så det blev bussen till city och Tinnis, den lilla uppvärmda sjön i centrala Linköping. Lättast att ta sig till, bussen stannar strax intill. Och allt man behöver finns …plus bastu. Vem vill basta när det är varmt ute?? Bäst av allt är ändå att det finns en stor läktare att sitta och sola på, känns lite mer graciöst att resa sig från än från en gräsmatta… 😛

Nöjde mig med att svalka mig i duschen först, men doppade mig snabbt ett par gånger för att inte börja koka. Satt mest och svalkade fötterna i poolen dock, så himla skönt!

Knyttis gillade inte det tyska laget som hade vattenpoloträning bakom oss… Wow, snacka om visselpipsmissbruk. Varje vissling fick Knyttet att sprätta till och det var så lagom skönt.

På hemvägen var det rallybusschauffören som jag avskyr. Han känns fan inte säker att åka med, och han kör så fort att jag är förvånad att jag inte födde på vägen, så som det skakade. Han ser förresten ut precis som han som tävlade för Grekland förra året i Eurovision….

Nu ska jag vila lite, har börjat sova en timme på kvällskvisten.

Kramis!En kommentar på inlägget “Tinnis”

  • En liten

    Ja det ska bli jätteskönt med ny säng! Vi var till Narvik. Är så fint överallt med havet, alla berg osv. Vart är det hon jobbar? Ni får ta en tur och åka runt här uppe så kan vi fixa en bebis-träff! 😀 Har din bm sagt nåt om bad när proppen gått? Hoppas hon inte är så hårdhänt imorgon! 😉 Kram

    2011-08-03 kl 16:28

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.