Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Världens bästa sambo?

2011-08-08 @ 16:11

…jaja, det anser ju alla att de har, förhoppningsvis! Men nu är det faktiskt så att jag råkar ha den som är snäppet bättre än alla andra… 😉

Tröttheten vägrar ju att släppa, och hur glad är man när man bara sover sover och sover, eller haltar runt med sitt sketna skraltiga skelett som skulle behöva lite superlim och silvertape här och där? Sov som en liten gris vid lunch och när älsklingen kom hem fixade han lunch och senare efter det gjorde han en stor kopp av Leilas varma choklad med chili och andra kryddor. MUMS! Spetsade upp den med en espresso och nu är jag PIGG! Kanske inte hur länge som helst, men jag är vaken, jag har båda ögonen öppna och jag kan tänka – samtidigt! Dessutom hade han fixat en tjejfilm som jag kan se när han är ute i skogen och kastar sina plasttallrikar. (Frisbeegolf igen… men för den oinvigde ser det ju lite ut som galna campare som kastar tallrikarna omkring sig.)

Så underbar han är, min omtänksamma sötnos! Längtar efter att få se honom med Knyttet för första gången – jag kommer gråta floder då. Bara att se honom titta på magen och prata med Knyttet där inne får ju ögonen att svämma över nu, kärleken strålar runt hela honom. Min underbara fina älskling!!!3 kommentarer på inlägget “Världens bästa sambo?”

 • mini2011

  Åh ja…visst är det underbart med dessa underbara killar?! Har oxå en sån där underbart härlig man som bara fortsätter att växa i mina ögon <3

  2011-08-08 kl 16:40
 • MariaTheres

  Vad roligt att du tycker det! :) Haha min sambo sa precis samma sak idag, att han kände på sig att jag kanske hade skrivit någonting nu. Skumt!

  Kan det inte bero på själva graviditeten då att du är så trött? Jag var halvdöd i perioder. Undrar hur man ska orka med graviditet nästa gång och ha en liten samtidigt? :p Det blir kanske en operation av sköldkörteln så att jag inte blir för gammal och sliten 😉 Annars måste vi vänta minst två år… Ser järnvärden och allting sånt bra ut?

  Vilken fin sambo du har :)

  STOR KRAM!

  2011-08-08 kl 21:10
 • En liten

  Kakan blev jättebra! Råkade faktiskt smaka 2 bitar. 😉 Hann även med en powernap medan sambons vänner var på besök. Social som man är 😀 Har gått från full fart till noll energi. Får ont, är trött, allt på bara en vecka. Vet inte vad som hände. Kanske gick in i väggen 😛 Tur att det inte var allt för mkt vettigt i gravidbagen. Verkar inte komma någon. Vad gulligt av din sambo att fixa och ta hand om dig! Det är du värd. Kram

  2011-08-08 kl 21:20

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.