Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Ikeatripp

2011-08-09 @ 14:35

Vi somnade båda två idag. Vaknade vid ett. Så kan det bara inte vara! Jag måste uuuuuuut ur lägenheten nu annars får jag ett utbrott. Så, jag har faktiskt lyckats kladda på mig lite smink, hoppat i lite kläder och ser inte helt jäklig ut enligt spegeln. Ett par duschar av Be Delicious så doftar jag riktigt trevligt med – nu får det bära av ut mot Tornby köpcentrum och virra runt lite. Fördelen där är att om fogarna lägger av kan vi ta en ikea-vagn och köra runt mig i. 😉

Tänkte köpa en liten kudde och täcke, om de har hemma den här gången. Och hallonbladsthé – nu är jag beredd att testa ALLT! 😛 Snart v 40!

Kanske slinker in på Kapp Ahl också, halva reapriset. Man vet aldrig!

Kram på er!2 kommentarer på inlägget “Ikeatripp”

 • gopplan

  Hoppas att du hittar något bra på shoppingrundan. Förstår att du börjar bli otålig nu och bara väntar på att det ska hända något. Det är inte kul att känna sig som en fånge i sin egen kropp.
  Svar: ja han är en riktig solstråle även om han såklart har sina dåliga stunder precis som alla andra.

  2011-08-09 kl 15:33
 • En liten

  Vad roligt med en tur på stan! Vi har också handlat och strosat runt idag. Orkade inte sitta hemma ännu en dag. Hittade såklart massa fina vanliga kläder som jag ville ha. Önskar att det inte är allt för många veckor kvar!!! :( Hittade du théet?

  2011-08-09 kl 17:59

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.