Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Mage v 40

2011-08-18 @ 21:54

IMG_1398

Foto från BF-dagen 18/8 2011

Kom ut nu, Knyttis! Vill börja lägga upp söta bebisfoton istället för en stor mage bara! 😀2 kommentarer på inlägget “Mage v 40”

 • mjukisida

  Åh va spännande nu sker de när som helst!
  Tycker din mage är jättefin :-)
  Ska dock bli väldigt kul att se bild på din lilla tjej (tror bestämt du får en liten flicka).
  Jag gissade ju på den 21:e, hoppas jag får rätt, gissar aldrig rätt vad gäller graviditeter, gissar alltid fel på kön, födelsedag osv. Så förmodligen får du en pojke eftersom jag är så SÄKER på en flicka, haha!

  2011-08-18 kl 22:09
 • akpink

  Själv har jag BF 24/8, har läst här på din sida ett tag men inte kunnat kommentera då jag inte haft något konto hos minbebis men nu skapade jag ett för att kunna skriva till dig :) Vill önska dig all lycka!! kika gärna tillbaka till mig http://akp.blogg.se
  Trevlig helg! <3

  2011-08-19 kl 12:29

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.