Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Städa, fixa, vänta

2011-08-20 @ 14:21

Idag är det lugna gatan igen i magen, bortsett från den mensvärksliknande molande känslan. Fick iallafall sova ordentligt inatt, vilket var behövligt.
Men nu klättrar jag på väggarna. Tvättar, letar saker som går att tvätta, byter gardiner och väljer de som kräver mest arbete; tex solgula måste blekas o tvättas innan de stryks och sätts upp.

Har flyttat en tavla, eller ok, det fick Artur göra. Dammat lite.
Sett på tv. Och klockan är bara 14:18… Vad fan ska jag mer hitta på? Tvätta igenom vinterkläderna kanske? Hinka hallonbladsthé? Titta på när tvätten snurrar?

Ser lite nysilver som vill putsas. Yes, I have a mission!2 kommentarer på inlägget “Städa, fixa, vänta”

 • Deer

  Hahah, jobbigt! Jag har bakat igen… De kommer undra på BB vem av mig och Eddie som skall föda haha!

  Har också molande mensvärk i magen, sammandragningar, hugg neråt och värk i rygg och höfter… Pallar INTE att ha det så i 26 dagar till! Eller ännu värre – längre än så!

  Ha det så kul med silvret :)

  Pöss

  2011-08-20 kl 14:50
 • En liten

  Här har det blivit bebis! En riktigt stilig kille med tjockt mörkt hår :) kommer inte in på bloggen med mobilen, får uppdatera när vi kommer hem. Håller tummen för dig i natt! kram

  2011-08-20 kl 17:05

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.