Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Vincent

2011-08-26 @ 14:01

image

Nu har vi bestämt oss, vi kör på det namn som vi velat ha sedan innan vi plussade, men som en bekant hann före med. Vincent! Knyttet kommer att heta Vincent Leo Sebastian Bahdassarian för det är det enda namn som passar en superbebis som honom.

Vi blir kvar en natt till här på special-BB för Vincent bajsar fortare än vi hinner fylla på…dvs han har gått ned för mycket så han ligger på gränsen till att behöva ersättning. Men, med tanke på hur han bajsar är det inte förvånade. Han äter bra och mest hela tiden, så nu ska vi intensivamma idag och kolla läget igen imorrn. Kul att höra ”intensivamma” när man inte gör annat. Liksom – så sällan som var fjärde-femte timme har vi aldrig ammat. Så, när de säger var tredje och det också låter som rena slömatandet undrar man ju. Ska vi tejpa honom vid tutten direkt eller?? Men de ska få se, imorrn ska vi ha vänt kurvan!

Nu kom min supersöta superbebis tillbaka från PKU-provet. Stackars liten!

Själv längtar jag till klockan fyra, då äntligen tar de bort katetern!

Förresten, fråga:

Har någon upplevt känselbortfall som suttit kvar flera dagar efter Edan? Mina ben finns inte, inte rumpan heller. Frågade här och det var inget de varit med om. Ibland känns det som att det brinner i huden, väldigt obehagligt.

Kramar från oss tre!5 kommentarer på inlägget “Vincent”

 • mjukisida

  Min ena höft var domnad iaf hela dagen efter förlossningen. Men sen gav det med sig!
  Va söt han är, jättefint namn på en sån fin kille!
  Kram

  2011-08-26 kl 14:07
 • Deer

  Vincent är ett jättefint namn :) Grattis igen!

  Pöss

  2011-08-26 kl 15:49
 • Magda

  Vincent är ju tok fint! Bra val :)

  Har aldrig hört om det där med känselbortfall, hoppas det ger med sig snart. obehagligt.

  KRAM

  2011-08-26 kl 16:36
 • sesam

  Åh Vincent är ett riktigt fint namn. Sen måste jag säga att Sebastian hör till favoriterna oxå. :)
  Hoppas du får känseln tillbax snart!
  Kramelikram

  2011-08-26 kl 19:43
 • gopplan

  Så det blev en liten Vincent. Vilket fint namn! Ja, att amma var fjärde timma var inget som gällde hos oss eller utan varannan körde vi på från början. Det var Helgot som valde det, själv hade jag gärna kört på var fjärde;-)

  2011-08-27 kl 8:22

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.