Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Wubbe-vännen

2011-08-27 @ 10:53

image

Efter att ha testat allt i fyra timmar kändes det som dags för Wubba-nubben. Hade tänkt vänta nån vecka, men när inget annat funkar, varför vänta? Den kommer ju inte på något sätt tävla med amningen utan kommer dyka upp som vän när det krisar. För vänner, det blev de direkt!!
Vi firar att Vincent gått upp sen igår, och att vi förmodligen får åka hem idag.
Jag firar med att ha klätt mig i mina kläder och lagt på lite ögon make för att se mindre död ut.

Kul sak: Våra grannar under oss är också här, de fick lite för tidigt och också en liten kille så nu har Vincent en kompis rakt under oss – en kompis med egen gräsmatta och kissekatter. :-)

Hoppas vi får komma hem! Kramisar!3 kommentarer på inlägget “Wubbe-vännen”

 • Magda

  Vilekn fin bild och skönt att han tog nappen, de är inte hungria jämt utan ibland är de faktiskt bara snuttiga och vill tutta och då kan du ju få göra annat ibland än sitta med tutten i vädret 😉 (ex duscha, äta, läsa tidiningen) medan Arthur och Vincent myser lite.

  Kul att grannen oxå är där! Då har ni ju nån att hänga med om dagarna.

  KRAM

  2011-08-27 kl 11:04
 • En liten

  Vad fin han är!! Hoppas ni får komma hem ikväll. Åt oss sa de att vi fick ge napp så fort han ammade ordentligt, så här används lammet en sväng varje dag. Kramar

  2011-08-27 kl 18:25
 • Deer

  Gulle! Han är så fiiiin :) Hoppas ni får komma hem snart!

  Pöss

  2011-08-28 kl 10:21

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.