Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

BB-besök och shopping

2011-08-29 @ 19:10

image

image

BB-kollen gick jättebra. Barnmorskan vi träffade tyckte det var onödigt att kalla honom, för allt var ju bra och han går upp fort i vikt och amningen är verkligen inget problem. Men så var det ju den utnötta morsan oxå…
Fan så apatisk man bli ibland.
Jag frågade alla på SpecialBB om benen och känseln och inget visste nåt. Barnmorskan idag hade fått samma fråga tre gånger idag bara och det var inget att vara orolig för. Endera kunde det vara rester av Edan som låg kvar i håligheter i ryggen eller nerver som blivit lite mosade av Vincents huvud under förlossningen. I vilket fall som helst kommer det att släppa, men kan ta tid. Varför visste ingen annan detta???

Fick även äran att betrakta mitt underrede i en spegel. (”Hej, Bullen. Jag är en tjej på femton vårar som undrar om….”) Jag ville inte – vissa saker klarar man sig bättre utan. Hon övertalade mig. TACK! Såg normal ut, bortsett årets blåmärke på ena blygdläppen och det är det -ett blåmärke- som gör så satans ont. Inte stygnen, de syntes knappt ens. Nu behöver jag inte oroa mig för att de håller på att spricka när jag hostar. Kanske kan jag slappna av lite och börja pinka igen. Vore najs!

Efter besöket gick vi in till stan för att utöka garderoben lite. Vincent är ju lite lång och har riktiga grabbfossingar, så de minsta pyamasarna och byxorna med fot var för små redan från start. Blev den här söta från H&M och en två-pack från samma ställe. På Cubus hittade vi en liten cool velour-mysdress i grått. Perfekt när det börjar bli kallt. (Var bara 14 grader här idag…. hurv!)

Därefter gick vi till apoteket och köpte en bröstpump, kan bli skönt att kunna lägga upp ett lager och låta pappa mata lite ibland!

Avslutade vårt första citybesök med att våldgästa farmor på jobbet. Uppskattat i högsta grad! Jag fick ju jättefina örhängen av henne som tack för att jag gett henne ett barnbarn. :)

Nu ligger vi och vilar… eller, jag gör. Artur går runt med en ilsket skrikande baby.  😛4 kommentarer på inlägget “BB-besök och shopping”

 • tultaliten

  Sicken sötnos han är!
  Hhaha vågade aldrig kolla hur jag såg ut down there efter förlossningen, hade nog haft mardrömmar då 😉

  Ha en härlig kväll fina du!

  2011-08-29 kl 19:20
 • flickanpanorra

  Amen faaaan va kass jag är!!!!
  GAH!! Bättre sent än aldrig, GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2011-08-29 kl 19:33
 • mjukisida

  Jag blev oxå tvingad att titta, hade som du världens blåmärke, gjorde så rysligt ont. Men tro mig det går över och man glömmer alldeles för fort smärtan, vi diskuterar redan en bebis till, trodde jag inte när jag satt på en blå simring me fiskar på hemma i soffan, haha!
  Shoppa till bebis är så roligt, man kan lätt förhandla sig…
  Han är så fin er kille!

  2011-08-30 kl 14:46
 • annasdagbok

  Tog lång tid innan jag vågade kolla. Kanske borde tvinga alla när man är på återbesöket :)
  Denver hade också för stora fötter för pyjamasarnas fötter.
  Han är så fin och vilka ögon! Snäll farmor som ger present också, jätte fina örhängen.

  2011-08-30 kl 20:42

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.