Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

…eller inte

2011-09-12 @ 21:58

… det var nog bara tillfälligt som vårt lilla hjärta mådde bättre, för nu är vi inne på tredje timmen illvrål igen. Fast nu kom äntligen en riktig långtradarprutt, fler såna så kanske det lugnar ned sig…
Så hemskt att se honom klösa sig själv i ansiktet och ögonen när det gör ont. Bara skriken i sig är ju knäckande. :'(
Kanske jinxade jag när jag skrev förra inlägget?

Måste tänka: snart har vi klarat en månad och det brukar ge sig efter tre, max fyra. Men… det tröstar inte Knyttet! :'(En kommentar på inlägget “…eller inte”

  • Louise

    Vår lilla Emilia hade kolik sina första 6 månader ( jag vet, folk säger tre månader, men det stämde inte.. ) . Hon skrek konstant och hade JÄTTeont i magen. Minifomen hjälpte inte alls, men utan blev det värre?! ibland blev det bättre och då tyckte vi det var dropparna, men några dagar senare gick det tillbaka igen. Hennes läkare sa att placeboeffekten av minifom är lika stor procentuellt som den reella effekten ( blä). Ge sepmers magdroppar, det är lite bakterier i som är bra för små onda magar.

    Vårat stora genombrott blev först när jag slutade med allt som innehöll mjölkprotein. Då gick det att komunicera med barnet ( ålder ca 2 månader ) , men det höll i sig till minst sex månader, när hon växt i tarmarna lite…

    Har inte kommenterat innan men, jag vet hur jobbigt det är och hur värdelös man känner sig.. Det går över , men räkna med några månader till tyvärr..

    2011-09-18 kl 19:30

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.