Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Utrökt alt. Wunderbaumgrannar

2011-09-13 @ 13:15

Har tänkt skriva det här inlägget ett par tre veckor nu… av någon anledning har det mest handlat om Knyttets onda lilla mage.

Vi är ju en icke-Andersson brevlåda i vårt hus. Asiater, mer specifikt vet jag inte. En äldre tant, jättegullig. Odlar chili och tomater i sin lilla mikroskopiska trädgård. På söndagarna kommer hela släkten på middag och det brukade dofta friterat och grillat. Men senaste veckorna sticker det bara i näsa och ögon när man passerar dem. Rökelse. Inte på smått vis. Fast det är utomhus går det knappt att andas! Och vi kan inte ha fönstren eller balkongdörren öppen längre. Även i sovrummen smiter stanken in, trots att vi bara har smala springor öppna och det är i andra änden av huset. Tycker att allt börjat lukta rökelse nu. Och hur bra är det för Knyttis?

Varför bränna såna sjuka mängder rökelse över huvudtaget?
I våras stod det en man utanför hennes lägenhet och rökte och låt oss säga så här bara. Det rökat säljs inte över disk! Är rökelsen för att dölja den andra stanken?

Får man verkligen göra så att inte grannarna kan ha sina fönster öppna?

Har haft migränlik huvudvärk sedan helgen. Igår klarnade det… det är rökelsen. Gick ut och gick och strax försvann värken. Så fort vi kom hem till trappan hemma, utanför grannen, kom den tillbaka.

Om jag hinner nära datorn idag blir det ett mail till hyresvärden för att höra vad som är okej.

(Liten började gråta när pappa gick på jobbet imorse och tystnade en stund vid halv tolv. Nu är det matpaus och rätt lugnt…due to tutte i munnen… Stackars älsklingen!!!)

Och faaan…trots stormen blåste det in ett moln parfymig rökelse just. Morra!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.