Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Prosit!

2011-09-26 @ 18:43

Tadaaa….. en månad klarade vi oss innan första snuvan hälsade på. Mamma pappa Knytt har snorat ikapp här sen mitten av förra veckan. Tur att vi var två så vi kunde turas om att vila lite mellan varven, så det har gått bra faktiskt. Fast om man trodde man var trött innan… what a joke! Imorse kollade vi på serien ”Breaking Bad” och vips somnade jag. Time out totalt. (Otroligt skönt!)

Idag har vi varit och införskaffat Nezeril näsdroppar för spädbarn (1 mån och uppåt) och Panodil för bebbar över 4 kg, hellre förberedd än att stå med en febrig liten en regning höst-lördagnatt. (När närmaste apotek ligger en lagom avlägsen cykeltur bort, om de inte också stängt.) Fick akutlåna en nässpray av grannarna under igår för att Vincent skulle kunna äta, då vi märkt att han inte lyckades få i sig så mycket med sin snörvliga näsa. Och – det som gick in kom upp igen. Vilken skillnad! När han fått spray åt han som vanligt igen och sen sov han till halv åtta imorse. Lite piggare idag, inte velat sova så mycket på dagen utan helst gosat med mamma och pappa. Han älskar när jag styker honom över pannan och ansiktet med mitt hår, då blundar han och njuuuuuter. Sen kommer leendet – det där underbara leendet.

Såg nyss ”Water for elephants” …

wfe

Brukar gilla Reese Witherspoons filmer, men den här hade jag faktiskt av någon anledning sågat. Jag hade fel, jag erkänner. Den var vacker, och jättefin och…. se den inte utan näsdukar och en älskling att kasta er över! Om ni gillade Dagboken kommer ni gilla den. Eller den gamla godingen Stekta gröna tomater. Och jag vill nu ha en egen elefant, men tror det kan bli trångt här på andra våningen. Artur gillade den också, trots att den väl skulle hamna på ”typiska tjejfilmshyllan”. (Jag tror han också pillade bort nån liten tår ibland,  men det skulle han väl hellre offra sin ena stortå än erkänna!

Trots snuva och hosta har vi en riktig ”Happy beeeeejbiiii” här. Han verkar gilla när vi säger så, med lite indisk brytning. Då kommer leendet. Han har idag börjat ”prata” och tycker det är jätteroligt att säga ”aaah” med olika långa vokaler. Ibland låter det som en badanka… haha. Men det bästa är att han gillar det.

Imorron får vi en riktig långdag på tu man hand. Artur ska till Stockholm på möte med jobbet och åker hemifrån långt innan Vincent ens vaknat (ja… han sover faktiskt hela nätterna sen vi började med Semperdropparna, iallafall för det mesta. Och han har inte ont i magen mer än när han ska bajsa, det är ingen favvis) och kommer hem ungefär när vi börjar fundera på att nanna på kvällen. Får se hur det går, men det är klart att det går. Vi får se till att mysa mysa mysa på bästa sätt. För honom betyder det förmodligen att kissa, bajsa och kräkas på mig så mycket som möjligt, det är hans tolkning av underhållning. 😀

Grattis Jenny ”Deer” Peura till Lilla H som äntligen kikat ut!

(Fast att H var kille har vi ju vetat ett tag, men ändå.

Välkommen till världen utanför, du efterlängtade lilla knyte!)

Lite bilder på vår lilla solstråle också!

IMG_1632

"Snart når jag er och då ni..." Vincent älskar att kolla på mobilen ovanför skötbordet, men den måste snurra annars blir han sur.

IMG_1634

"Ajm da happy bejbiiiiiiiiiiiiiiiii" Pratar med pappa i mitt lekgym och lär honom att också säga "aaah" "aaaa" och "ahahah". Pappa är jätteduktig och då blir jag så glad!

IMG_1640

Sötnöten charmar nonstop!

En kommentar på inlägget “Prosit!”

  • gopplan

    Åh vad söt han är! Det är så att man blir sugen på att skaffa ett till barn för min bebis är ju verkligen ingen bebis längre. Vi såg också Water for Elephants nyligen och både Jb och jag gillade den.

    2011-09-30 kl 8:28

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.