Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Wubbeffect

2011-09-29 @ 16:03

Titta vilken fin effekt Wubba Nub har när Vincent hänger med morsan vid datorn när hon försöker uppdatera sig i era bloggar. Man måste ju inte ha den i munnen för att den ska ge effekt, det funkar att hålla i den, krama den eller bara se den.

Idag vände han sig från rygg till sida och tillbaka igen, hade det inte legat en handduk i vägen hade han nog tagit sig över på mage. Dags att ha honom under ständig uppsikt, med andra ord.

IMG_1648

Vincent har förresten börjat gilla att ligga i vaggan även när den rör sig nu, innan fick vi lov att ställa den emot sängen och nattygsbordet så att den stod stilla, annars åkte surläppen ut direkt.5 kommentarer på inlägget “Wubbeffect”

 • jenn

  Gullfis! : )

  Ja, spring direkt och köp ett spel, jag lovar det är pluspoäng långt framöver och vem vet kanske leder det till prästen också ha ha. Ska det ske här hemma, då får jag nog betala spelet nästa gång och köpa det innan han ber mig 😉 ha

  2011-09-29 kl 16:08
 • Jannice

  Hej!

  Insatsen till badbaljan är superbra! Vi hade ingen till dom andra barnen så då var vi alltid 2 när vi badade dom eftersom man inte får någon hand över men nu funkar det hur bra som helst. Jag rekommenderar den verkligen. Tror vi köpte våran för 2-300 på babyproffsen :)

  Jag väger mig inte så ofta nu, blir bara deprimerad när jag vet att det är ca 10 kilo till som ska bort.. Jag satsar på att vara ”normal” igen till nästa sommar 😀
  Men ju äldre jag blir desto mer accepterar jag att kroppen aldrig kommer att bli densamma igen.. den har ju ändå gått igenom en hel del så jag är ganska nöjd ändå om jag kommer ner till 60 iallafall!

  Hur är det med Vincents mage nu, har den blivit bättre?
  Kram!

  2011-09-29 kl 22:25
 • sissy

  Ja nu får man vara på sin vakt. Dom är duktiga dom små (bebisarna).. :) En tvååring måste ju veta det så dom får kanske vara bebisar lite till.. :)

  2011-09-30 kl 12:10
 • Jannice

  Jag är ”bara” 27 år.. Jag får ju för mig att jag inte är äldre än 20 men när jag ser att dom som är födda 92-93 skaffar barn så inser jag att jag börjar bli gammal.. haha.. :)

  Ja, det kanske är lika bra att inte bli allt för smal. Kan vara skönt nu i vinter så man slipper frysa så jävligt 😀

  2011-09-30 kl 22:11
 • En liten

  Vad söt han är! Är det där vaggan som du hittade till så bra pris? Ser jättemysig ut iaf!

  2011-10-02 kl 14:44

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.