Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Godmorron världen

2011-10-04 @ 08:33

image

…här har ni mig!

Idag sov lilla sötnöten tills pappa skulle upp till jobbet igen. Nu är vi inne på frukosten – andra sittningen. Den första var han nog för trött. Han sög lite och somnade om, och när jag skulle rapa honom vred han huvudet mot mig och kräktes rakt på mig, i min mun. Yummie… ”Ta tillbaka det du, morsan, det fick inte plats.” Eller?

Nu ligger han helt utslagen och sover här bredvid mig. Ute blåser det som bara den och …gräsklipparmannen är igång igen. Han tar väl alla chanser han får innan det är kört för i år.

Efter mitt totala breakdown igår har älsklingen fixat ledigt från jobbet i slutet av månaden, så att vi kan åka upp till Våmhus. Underbara! Blir nervöst, men varför skulle det inte gå? Vincent älskar att åka bil så varför skulle tåg vara annorlunda? Blir Tågkompaniet Mjölby-Mora. Bara byte i Borlänge.
Kommer ha babyskyddet och Babybjörn, blir nog bra. Skönt att sova i Babybjörnen och växla till babyskyddet. Kommer att försöka pumpa ur så mycket som möjligt, men måste nog lufta tuttarna ett par gånger ändå under resan, för att slippa läcka.

Har beställt en flaskvärmare på Ellos billigt, under 300, som blir bra att ha med. (Fria platser på de tågen, bara att välja plats med eluttag.)
Någon vila lär det inte bli däruppe sen, många som vill träffa Jr, men vi ser inte mycket folk här ändå så det blir kul.

Håller dock på att långsamt börja lära känna grannarna under, som fick sin son ett par dagar efter oss. Kul! Alltid velat ha goda grannar. I Orsa umgicks vi en hel del i min trappuppgång. Saknar det! Bara det där att knacka på för att man kände sig lite ensam, kolla lite film, ta ett glas vin, en kaffe, promenad med hunden… (saknar grannens schäfer som jag lånade för prommisar ibland, fina knasiga Buffy).

Tänk om jag kunde mixa det livet med detta, så perfekt!!!2 kommentarer på inlägget “Godmorron världen”

 • En liten

  Vilken fin bild! Går det bra med elefanten? Här har vi nästan slutat med tutte, är flera dagar sedan han ville ha den. Vet inte varför. Vad snällt av A att ta ledigt så ni kan åka iväg. Kan ju vara skönt att vara två när man åker första gången. Kommer säkert gå jättebra. Är säkert skönt att åka tåg när det skumpar. Hur länge tar resan?

  På tal om offentlig amning så har jag sett några som har en slags sjal som de använder när de ska mata bland folk. Ser lite ut som en bärsjal. Jag tror att de själva ser bebisen men vi andra ser definitivt ingenting. Har inte hittat någon än, men hör av mig om jag gör det! Tycker inte heller om att kasta fram bröstet framför folk. Kram

  2011-10-04 kl 12:37
 • Deer

  Vad sööööt!

  2011-10-04 kl 14:08

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.