Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Inte roligt

2011-10-11 @ 11:17

image

Att tajma in bihåleinflammation med en bebis-har-jävligt-ont-i-magen-dag. Nu önskar jag verkligen att jag hade familj och vänner nära, så att någon kunde komma och mysa med honom, ta ut honom i vagnen, pussa honom. Jag vill inte snora på honom, mitt huvud vill få iaf en kvarts tystnad.
Nej, idag är det bara panik och skrik här hemma. :-(

Strax före åtta satte det igång, trodde det var bajs som behövdes. Inte då. Mat? Nejdå. Gråten fortsätter även när jag ammar. Wubben får en rak höger om jag försöker med den och inte ens Busan funkar.
Önskas: ljuddämpare, hörselskydd och mirakelmeddusin mot små onda magisar.

Bra tajming verkligen!

Ohhh….titta han sover! Laga mat! Laga mat! (Busan ville oxå vara med på bild, hon är så busig!)En kommentar på inlägget “Inte roligt”

  • En liten

    Hoppas ni får en lugn dag så du hinner vila! <3

    2011-10-11 kl 11:54

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.