Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Resultatet!

2011-10-15 @ 12:56

Nyss hemkommen från frisören! Så nöjd! Eloge till henne som vet vad jag vill innan jag själv har satt ord på det. Och som istället för att ständigt fråga hur jag vill och tänker vågar komma med sina förslag och åsikter. För – det hon som är proffset och vet vad som faktiskt GÅR att göra på mitt hår, inte jag. Nu fick jag visserligen höra många gånger idag att jag har ett superhår och kan göra i stort sett vad som helst med det… men ändå.

Hon sa även att hon inte tyckte jag skulle falla för tillfälliga ”mörk-frestelser” eftersom hon av erfarenhet visste att de som varit blekta blondiner i många år ofta känner sig platta, trista och deppiga i mörkt. SO RIGHT! En snabbkoll bakåt i mina dagböcker kan vittna om att jag efter 1-2 veckor efter varje ”mörk-frestelse” har suttit tårögd med håret i handen och undrat vad fasen jag ställt till med. Och – den här nya sandblonda färgen; it´s a keeper! Har alltid tyckt att Jennifer Aniston och Marie Serneholt har snygg hårfärg och nu när jag satt hos frissan och kollade i skvallerblaskorna såg jag… Oops, det är ju den färgen jag har nu, mer eller mindre. Visserligen får jag pinas med utväxten ett bra tag till, men det får jag leva med efter att ha kladdat med helblonderingar hemma tidigare. Men med de här slingorna vi gjorde nu, och eventuellt någon mörk igen senare, kan jag lätt överleva i väntan på att ha ett helslingat hår igen!

Nu ska jag bara köpa självhäftande spolar att rulla håret på ibland, så jag får lite ”fluff” också, även om man är en läckande mjölkkossa kan man väl få se lite Hollywood-glam ut ibland?

Katsching – kaffet väntar!

IMG_1748

IMG_1746

Hm….. tyckte jag var lik nån… Shirley Clamp???7 kommentarer på inlägget “Resultatet!”

 • mjukisida

  Skitsnyggt, en riktigt hot mama!
  Ska själv till frissan snart och som du så sant skriver, när man går från blond till mörk efter många blondin-år så ångrar man sig iaf jag. Får se vad min frisör kan göra åt mitt platta, trista mörka hår…

  2011-10-15 kl 14:31
 • En liten

  Blev jättefint!!

  2011-10-15 kl 19:21
 • mammasandraa

  Du är så vacker !! Hot mama :)

  2011-10-15 kl 23:56
 • gullan88

  Va fin du blev i den nya frissan!!! 😀 Och en jättefin Header, så söt lilla Vincent är på alla bilderna 😀

  Ha en underbar Söndag!
  Kram

  2011-10-16 kl 10:40
 • babybear

  Du är jättesnygg!!

  2011-10-17 kl 8:44
 • heartan

  TACK för komplimangerna! Har nu skaffat en rundborste så jag kanske kan lyckas få det där fluffet själv. (Troligt…noooooooooot!)
  Kram!

  2011-10-17 kl 8:53
 • emeliecabezos

  SUPERFINT!!!!! kom på att jag glömt svara på din fråga om min kedja som inte sliter på håret 😀 det är min egen kedja, alltså jag sålde den på min hemsida innan. har mer hemma så är du intresserad så säg till hur lång du vill ha :) kram!!!

  2011-10-20 kl 17:28

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.