Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Besegrad!

2011-10-17 @ 16:46

För fasen… jag är besegrad av en 4-5 cm lång japan. No No Nippon! Laddade ned en yoga-app till mobilen och tänkte att nu, nu jäklar är det dags att börja träna lite annat än promenader. Eh… Där hade jag och Mr App vitt skilda åsikter. Okej, han som visar asanasen i appen är rena karatemonstret, inte en någorlunda nyförlöst fettblobb. Bara den rent kroppsliga skillnaden att han inte har ett par exploderande mjölkbomber. Smidigheten den dog någonstans under graviditeten, märkte jag iallafall. Jag har yogat hemma i flera flera år och aldrig i mitt liv varit så här stel. Den enda asana jag skulle göra med bravur nu är trädet – om jag hade någon balans… Det gick liksom knappt att genomföra solhälsningen, som är uppvärmningen i yoga. För den som inte tränat yoga och inte förstår min frustration; det är som om skidåkaren inte klarar att spänna pjäxorna!

Kanske var det tur att jag var helt slut efter solhälsningen, jag känner mig inte jättepigg efter förkylningen och ska ändå strax ut och knata med mina män. Hört nåt skitsnack om att börja försiktigt – det har jag aldrig testat förr, så detta fick bli första gången. Jag menar, långpromenader ett par dagar efter förlossningen kanske inte heller kvalade in på Smarta Listan. (Nej, det var inte skönt när stygnen trasslade sig i trosor och bindor – eller varandra.)

Jag blev lite sur på den där lilla gubben i mobilen och raderade honom omedel-bums. Det finns andra. Och jag väljer nog att köra med min bok, så jag kan ta det i MIN takt. Men även om det var ett ynkligt försök så var det skönt. Vågen har ju i stort sett stått still sen vi kom hem från BB, och jag har MYCKET att tappa. Nu läste jag nyss i en iForm att det var vanligt att man stod still hela tiden man ammade och sedan försvann det rätt fort för många. Tack och lov har det iallafall börjat trilla några gram då och då. Bara jag kommer ned på 70-nåt igen kommer det att kännas bra, och dit är det nu bara 2,8 kg (efter frukost… som vanligt glömmer jag väga mig innan).

Sista vägningen innan förlossningen vägde jag 94,5 så ca 12 kilo har jag iallafall vinkat ajöken till på åtta veckor, varav cirka hälften försvann där i förlossningsrummet. Så, egentligen är det väl inte helt bad. Men – det är lååååångt kvar innan jag kan ha mina vanliga kläder. Skulle behöva köpa ett par jeans, men alltså… innan hade jag 28″-29″ och jag vill faktiskt inte veta vad jag behöver nu. Bara en sån sak som att jag fortfarande har användning för gravidbyxorna är ju en tragedi i sig självt. Fast, de var dyra, så det är väl bra att de används. (Alla mynt har två sidor…)

Helt apropå var det ju dags att klä på sig så vi kommer iväg innan solen går ned – fast det verkar den nästan ha gjort. REDAN?

Det här ska bli jag om några månader, Madonna in action:Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.