Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Tradera-paket och blodutgjutelse

2011-10-17 @ 10:44

Taa-daaa… Så här snyggt blev paketet med Belly Banditen som jag sålde på Tradera innan helgen. IMG_1766

IMG_1771Systemets presentpåsar funkar ju faktiskt som jiffybags om man har minsta lilla uns av fantasi. Istället för de vanliga klämmorna använde jag NK-s snygga svarta presentband. För att göra det ännu lite roligare – och köra vidare på guldtemat – kastade jag i några Werther´s original också. Kostar inget extra, eftersom jag hade vikt tillgodo på portot. Jag är en udda figur som tycker det är långt roligare att göra paket än att få, just för själva paketets skull. Otaliga knasiga paket har det blivit till kompisar och familj genom åren… En kompis fick ett matryoska-inspirerat paket, många paket i varandra, alla rejält ihop tejpade med alla typer av tejp vi kunde hitta. Anledning – hon älskade att snabbt slita upp paketen. Det gick inte den gången! (Samma tjej fick ett annat år en låda noggrant ihopspikad av en annan väninna..hehe)

Måste hitta på nåt att sälja och starta en webbshop… Så att jag får göra paket! =) Och, sanningen är ju den att här verkar jag inte hitta nåt jobb i första taget, så varför inte testa? Har hittat en kurs jag vill gå som faktiskt finns här i Linkan, men det går väl att göra flera saker, när jag väl stängt igen ”mejeriet”?!

Blodutgjutelsen då?

Jorå… igår kväll lyckades jag återigen göra min lilla älskade bebis illa. Eftersom hans naglar växer som ogräs har jag gett upp det där med nagelfil. Det funkar INTE ALLS. Då skulle jag sitta och fila hela tiden, och det är det värsta han vet. Så, det får bli nagelklipparen (babymodell, självfallet) nu för tiden. Oftast går det jättebra. Igår gick kanon… till sista fingret.. lilla söta lillfingret. Precis när jag klippte fick Vincent för sig att göra ett försök att fånga mobilen ovanför sig och sen såg jag hur hans blick stelande till, och efter en stund kom illvrålet. Stackars fina lilla gosnos! :´( Det blödde lite, men ändå för mycket. Vill ju inte klanta till det så att han blöder!!! Fast, pussa pussa pussa på honom, smörja såret med lite bröstmjölk (jopp…funkade som plåster också) och sen fram med kvällsmålet (serverades tutte för ovanlighetens skull) och vips var det glömt. Han spretade med fingret en bra stund men efter amningen hade han inte ont längre. Skönt! Nu får jag fasen lov att börja sova bättre på nätterna och se till att ta en paus varje dag också, så att jag inte är Vandrande Vålnaden med en släng av Parkinsons.
En kommentar på inlägget “Tradera-paket och blodutgjutelse”

 • mjukisida

  Jag färgade mitt hår själv för ett tag sen, mörkt. Så frågan är om jag ens kan bli ljus på ett frisörbesök, men jag vill bli ljusare iaf. Och har nästan alltid en kontrastslinga, rosa, blå, lila eller grön, har haft alla färger samtidigt också iof. Får se vad det kan tänkas bli, älskar att gå till frisören, det är lyx det!

  Ja man klär inte direkt upp sig när man går hemma, jag bor i slitna mjukisbyxor och linnen. :-)

  Hur går det med vincents kolik förresten? Är det bättre nu?

  Kram

  2011-10-17 kl 13:48

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.