Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Babysling från Minimonkey

2011-10-19 @ 20:29

Har hört  talas via Anna ”En liten” om en sjal som används när man ammar för att slippa flasha brösten för kreti och pleti. Har letat och letat… men nu tror jag mig ha hittat den. Är det någon som har en – till salu? – har ni gillat dem?

Den kommer från holländska Minimonkey och går att köpas via svensk/hollänska 5 små apor.

Jag överväger att köpa en, då den ser väldigt användbar ut att ha här hemma, då jag inte orkar plocka Vincent i och ur Baby Björnen när jag är här inne. Och, den ser ju ut att avlasta när man ammar också, inte bara skymma.

5 små apor har även presentservice, och en hel del ovanliga produkter, så vill du skicka en present till väninnan i andra ändan av landet som just fått bebis; varför inte skicka en söt blöjtårta?

Just den här tårtan kostar 399:- men de finns i alla prisklasser och färger.

Mattajm för Knyttis igen… så… Tjingtjing kära vänner!2 kommentarer på inlägget “Babysling från Minimonkey”

 • mammasandraa

  Sv: ja det där med att få till håret likadant som förra gången man kände sig nöjd, är på snudden till omöjligt =p Och det där med att veta hur man ska klä på ungen är också på snudd till omöjligt att re ut! Men hellre för mycket än för lite tycker jag. Man kan alltid klä av dom om det skulle vara så =) ja, tick tack tick tack. Så låter det ungefär i mitt huvud just nu. Jag bara väntar på vad som komma skall. Med lite skräckblandad förtjusning kanske

  2011-10-20 kl 0:12
 • gopplan

  Vi har en liknande ”bärsele” och använde den inte alls eftersom det blir snedbelastning när man bär så då var babybjörnen bättre. Dessutom ylade Helgot varje gång vi lade honom i den för han ville INTE ligga ned utan vara i upprätt läge. Men det är nog olika, en del kanske tycker den är bra.

  Bra gissat! Ja det är i Karibien. Vi ska till Guadeloupe. Åh vad jag längtar!

  2011-10-22 kl 19:35

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.