Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Testkörning av overall

2011-10-20 @ 17:18

image

image

Idag testade vi den lilla fina overallen vi fick av mormor & morfar. Eh… Hur tänkte de som designade den? Skitkort dragkedja så bara att klämma in Vincent var ett träningspass. Sen öppningar för händer/fötter… omöjligt att lirka ut nåt där. Nu är iofs overallen för stor, så det var nästan en fördel för då behövde jag inte krångla med vantar. De fick han ha på fötterna istället för sockor. :-)

Tänkte köra en sväng med honom i babyskyddet, han har inte legat i det på flera veckor och på tåget blir det ju en del, även om det även blir att mysa i BabyBjörnen med tatko dvs pappa på bulgariska.

Promenaden ja… Vi tänkte gå i det fina vädret och när vi kommit ut var det ju inte alls fint längre… Fick nästan springa runt istället för att gå och njuta i solen. Men men…. Vincent njöt iallafall och vi hann hem utan att bli dränkta!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.