Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Näsblod

2011-10-24 @ 14:57

Kul. Ligger och ammar och poff så börjar blodet spruta ur näsan… Tur att jag hade Vincents raphandduk intill. Och att den inte är dränkt i spyor ens. Hoppas bara att det slutar snabbt. Ett par gånger har det hållit på i timmar.
Facit i hand i form av bloddränkt handduk; jag skulle ställt in mvc-återbesöket idag. Men, nu är det gjort. Allt ser bra ut. Ev har det läkt lite fel o får fixas men jag är hel igen iaf! Och – jag får fortsätta med Cerazette igen. Tro mig, det är lycka för mig!

Fan. Blodet bubblar ju. Måste nog ta mig till badrummet innan jag sabbar soffan. Kram/Bloody MaryKommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.