Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

På spåret!

2011-10-26 @ 10:30

image

Nu är vi på väg norrut! Gått bra så här långt. Först bussen till stan, fanns ett bra säte för babyskyddet. Sedan pendeln till Mjölby. Vincent vaknade till när tåget började rulla och såg lite virrig ut. Sen somnade han.
Nu har vi just rullat in i Motala och han sover så gott. Har bra platser längst bak, med bord. Kommer iofs snart att bli längst fram, då tåget oftast vänder i Hallsberg. Inget folk mer än en äldre herre på andra sidan gången. Känns skönt att ha med flaskmat iaf!

Vid 14-tiden byter vi i Borlänge och 15.35 är vi i Mora. :-) Hoppas på en mysig resa för oss alla tre!

Kram på er!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.