Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

I Moraeus fotspår

2011-10-28 @ 23:17

image

image

image

image

image

image

image

image

Idag blev det dags för den efterlängtade promenaden utmed Orsasjönsstrand, där TV-programmet Moraeus med mera spelades in i somras. Hm…. vädret var inte på vår sida, men ändå var det helt underbart! När det är dimmigt över vattnet kan man lätt tro man är vid havet…. Älskar ljudet av vågorna som slår in mot stranden!  Vincent verkade gilla det, han sov mest. Fast när vi tog ut honom ur bilen och lade honom i vagnen såg han riktigt förbannad ut. Så rolig!!!
Imorgon är redan sista dagen här. :-(
Har inte hunnit träffa hälften av dem vi ville och ändå har vi inte varit hemma här på hela dagarna.
Efter dagens utflykt till Mora för shopping på Lager70 & DollarStore, samt promenad i regnigt Orsa, åkte vi för att se var mina föräldrar ställt en liten träbarack ”koja”. De planerar att ha den som värmestuga under vinterns skoterutflykter och pimpelturer. Jättefint mitt i skogen vid en liten tjärn.
Lekte med kameran genom dassdörren…Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.