Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Bättre förr?

2011-10-31 @ 09:20

image

image

Ge mig en analog Luxor eller Telefunken med kanalväljare i rattmodell NU tack… efter 1,5 timmes konstant illvrål inser jag att jag inte kan göra något mer för att trösta Vincent. Men gå och få mig lite frukost kan iallafall ge mig mer tålamod. Och Vincent brukar gilla att ligga på soffan och titta på ljusspelet på väggar och tak och höra ljuden från morgon-TV. (Lika monotont som en speldosa?!)
Startar tv:n, som fick sin senaste tekniska update igår. Och det bara blinkar. Ingen bild, inget ljud… förutom tilltagande styrka från Mr Bebis, som nu dessutom känner sig åsidosatt, ensam och bortglömd.

Slänger iväg ett meddelande till Samboälsklingen ”varför funkar inte tvn?” medans jag trugar i bebis Minifom-droppar och försöker lugna honom så pass att han ska kunna ammas utan att kräkas.

”dra ur sladden ur den nya mackapären, ställ dig sedan på ett ben och räkna baklänges på urdu från sjutusenfemhundranittitvå, gör en bakåtvolt, skjut en duva och byt kanal på tv:n så ska det funka” tror jag svaret var. I iallafall på ett ungefär. Visst. Bara att jag inte kommer så långt från überledsna bebin.

Minns ni Telefunken/Luxor? Man fick förvisso starta dem en stund före programmet man skulle se, för att den skulle värmas upp så att färgerna blev ”bra”. Döm om min förvåning när jag insåg att Olof Palme inte var grön! Men… de där gamla tv-apparaterna fungerade ända fram till digitaliseringen, om man man inte bytt av skönhetsskäl på nittiotalet.

Vincent somnade. Frukost för mig. Sen får vi se om hittar knappen på sladden på mojängen till mackapären till tv:n.

Kram

(ps. Vi kör I <3 mum-tema idag. I <3 mum-byxor från Zandra o strumporna jag köpte och en mjuk härlig I <3 eco-body från Ica. Dreglisen med Mirandanalle från DollarStore i Mora. Mjuk dalahäst från mommo & moffa.)

Update:
Se bilden, där finns en sladd som ska ur. Och i. Undrar om jag har nån bok att läsa??Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.