Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

besök

2011-11-27 @ 11:08

Nu har mamma o pappa varit här några dagar, vilket kanske märks på inläggen, som inte kommit på några dagar. Det har varit fullt upp! Ett besök på Ikea för att springa in och hämta en byrå, betala, hem och bygga. Och sen in på Biltema som ligger mitt emot för att plocka ihop lite hyllprylar till förrådet – så att jag ska kunna öppna dörren där utan att må dåligt. Så klart fanns inte de konsoler jag ville ha, med hängare för klädstång längst ut. Tänk så smart att ha sina kartonger på hyllor och sen kläderna på samma konsol under. Snyggt! Men de inkommer tidigast v 6. Ni fattar! Så länge går det inte att vänta när jag bestämt mig. Fick bli de andra, vanliga och sedan byta senare istället. Konsolerna kräver ju iallafall inte bil för att hämta. 😛

Därefter fick vi skynda hem för att hinna ha lunchen på bordet när Artur kom hem. Han fick lite sen lunch men iaf. 😉

Efter maten byggde jag ihop snygga byrån, men fick ta ett litet brejk för att åka till Coop Forum för att fylla på blöjförrådet. Så fort den var klar sorterade jag ned kläderna och sen åkte vi till svärmor och Rolf för lite glögg. Efter det, vid nio, gick vi Vinterljuspromenaden runt Stångån, köpte pizza och åkte hem. Efter maten ville jag bara störta i säng – meeeen… då behövde jag pumpa först och det fanns inga rena flaskor kvar. Så, det blev en jäkligt lång dag. Uppe vid sju, i säng halv två. ZZzzzzz.

Igår sooooov jag länge – för det gjorde junior också. Härliga lilla sötsaken! Sen fick han lite käk och så lånade vi ut honom till mormor och morfar så de fick lite mystid tillsammans och vi kunde sova utan att ha öronen spetsade en timme. Skönt!

Solen sken och vi besökte väldigt kort Adventsmarknaden i Gamla Linköping, men så mycket folk var inte trevlig med vagn och kullersten i den trängseln. Så, det blev att gå rak igenom och sedan hem till svärmor och Rolf för middag. Gick hem vid nio och då hade det börjat regna.

Nu blåser det bara mer och mer här, så det ser ut att bli en inomhusdag. Är iallafall 12 grader varmt. Det gör mig ingenting. Snö kan jag vara utan, så skönt att inte behöva kämpa med vagnen. 😉 Får se vad vi hittar på. En vända till Biltema för ett par hyllor till eventuellt.

Men nu kanske man skulle hoppa i lite kläder?

Kram och blås inte bort!!!!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.