Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Min dag idag

2011-12-01 @ 14:44

Det känns så skönt nu. Jag har erkänt att jag mår skit för mig själv, för min sambo. Än sjunker det förmodligen in, men jag har en större förståelse nu för hur jag mår. Jag låter tårarna trilla när de kommer – utan att börja tro att jag är galen. I morse bestämde jag mig för att försöka knyta an mer till min lilla sötsak. För ja, jag älskar honom. Men det känns ändå som en distans mellan oss som jag måste ta mig över.

Jag har läst att man kan träna sig till att älska sin sambo igen, att träna sig till att vilja ha sex igen osv, så då borde man ju kunna träna sig till att älska sin bebis mer?! Idag har jag ägnat dagen åt att gosa gosa gosa med honom, sniffat på honom och försökt vara 100% närvarande i allt; hans doft, hans ögon, allt han gör. Båda vinner ju på det! Det är jättemysigt, jag försöker att stänga av mina ”måsten” som att bädda sängen, städa osv. Vi hinner det, försöker jag intala mig. Visserligen ser golvet ut som satan, rent ut sagt. Men – det är inte så viktigt. Jag kommer ju inte vara på det ändå. Jag ska lära känna min lilla bebis nu! Städa – det är strax helg. Då hinner vi! Eller om/när Vincent sover!

Nu vaknade han är sur över att hans mamma inte är där! Jag ska krypa ned intill honom igen och sniffa…. Han luktar ju såååå gott! Lilla fisen!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.