Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Förvirrade själar?

2011-12-08 @ 23:44

Läste kommentarerna på DN under artikeln om förlossningsdepression (här finns den) och blir chockad.

Så gamla synsätt på depression det vimlar runt av där ute i vårt vintermörka land. Förlossningsdepression orsakad av sömnbrist? Nåja, förvisso kan det nog bidra, men är man frisk i själen så tappar man inte gnistan för det. Eller som en annan kommenterar; att det är för att vi som drabbas är outbildade och inte vet vad det är vi ger oss in på. Vänta här – lever inte vi i ett informationssamhälle? Tror inte det heller är den gyllene nyckeln ….

Inte heller  tror jag väl att vi blir botade bara för att våra karlar stannar hemma och tar hand om oss. Jag för min del skulle nog bli galen fullt ut om vi skulle rota runt här båda två… 😉

Nu – ska jag tippa omkull mig i sängen och sova som en stock – för det får jag nämligen. Lilla hjärtat har börjat sova hela nätterna igen. Älska älska!

Natti alla fina läsare – och hörrni, lämna ett fotspår eller nåt. Jag ser ju att ni finns – men vilka är ni???En kommentar på inlägget “Förvirrade själar?”

 • stor2011

  Hej!
  Jag hamnade hos dig pga artikeln i DN. Såg din kommentar och började läsa din blogg och det var som att läsa om mig själv.
  Jag fick mitt andra barn 13/8 så våra små är jämngamla.
  Hade gärna velat ventilera lite med dig då jag inte vet nån annan med samma problem.
  MVH
  Maria

  2011-12-12 kl 22:48

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.