Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

skitdag

2011-12-11 @ 01:00

Åh såna planer jag hade för dagen. Åh så nöjd jag varit om jag åtminstone hunnit påbörja några av dem. Ja, jag gjorde köttbullar till jul iallafall. Resten av dagen har bara gått åt att studsa hit och dit här hemma, känns det som. V har varit sur och gnällig för tänderna, stackarn. Så han har velat äta mest hela tiden, för han äter bara en liten stund sen gör det för ont i munnen.

Dagen blev ungefär så här: amma, byta blöja, amma, trösta, amma, byta blöja. Hann nästan börja slå in EN julklapp. Hann däremot inte äta lunch. Middagen började jag med vid femtiden – mentalt. Åt väl egentligen efter nio – tror jag.

Jag trodde faktiskt att idag skulle vi hinna ta in julpyntet och få lite mysigt här hemma. Pffffffffffft. Kanske kan drapera dammet lite snajdigt och på så vis slippa undan julstädningen också. Är inte det lite modernt?

Och nu kan jag inte sova för det gör så infernaliskt ont i ena bröstvårtan. Ska man få lov att gå till doktorn, verkligen? Ser ju framför mig hur han (klart det är en HAN som har noll koll på amning och smärtor därav) tar sina tjocka frukostkorvsfingrar och trycker på mig tills det stänker blod. Sen kommer en rostig Morakniv fram och med den karvar han omkring lite på måfå för att sedan säga ”Nej, jag ser inget fel. Här är en salva, kom igen om en månad om det inte gått över.” :S

Äh.. off to bed. Kanske kan spöa nån i Wordfeud iallafall. Eller få spö. Kan också battla lite fula gröna grisar…

Ps… Imorron är en annan dag – och igår har ju redan blivit imorron, som teoretiskt sett är IDAG. Bättre lycka för mig idag! =)2 kommentarer på inlägget “skitdag”

 • majo

  Hej!!
  Fullt upp!! Tycker du låter som en super morsa… hinna göra köttbullarna till jul när dagen kanske inte blev som man tänkt sig…bra jobbat!!

  Du var först att kommentera min blogg…tjihooo. Måste tacka för det…. så glad jag blev : ).

  2011-12-11 kl 1:20
 • sawiik

  Tycker också det var bra jobbat av dig att hinna fixa köttbullar, egna dessutom! Skulle jag inte kunnat med en Love bus hemma!

  Haha, ja det var långa gardiner. Jag har också låtit mina ligga i en håg på golvet. Orkar inte ta ner dem för att köra dem i torktumlaren. 😉 Men billiga var de! 😀

  Tackar, jorå badrummet är fint. Stina brukar vilja drickavatten ur handfatet också . Fiiint ska det va!

  När ska jag hämta upp dig?? 😉 Tycker Emelie C är så grymt duktig frisör. Men ska se om min frisör kan göra Strawberry blond på mig eller iaf liknande. Eller om jag ska göra nåt helt annat… boka tid får det bli först iaf! 😉

  Kram

  2011-12-11 kl 23:48

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.