Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Blogga för livet!

2011-12-15 @ 11:20

Självklart vill jag hjälpa till att rädda svältande barn – vem vill inte det? Det är därför jag skriver detta. När jag har bloggat klart om UNICEF´s livviktiga insats kommer Re:member att skänka att skänka sex påsar nötkräm till UNICEF. 3 påsar nötkräm per dag är nämligen vad som behövs för att rädda livet på ett undernärt litet barn.

Det här är bloggposten hämtad från UNICEFS hemsida:

Den här bloggposten innehåller nötkräm

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YAxU82PPqJA[/youtube]

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop . Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Tips: Om du delar ditt köp på Facebook så skänker  Apotek Hjärtat 4 malariatabletter. Svårare behöver det inte vara att hjälpa!

Hoppas att vi kan hjälpa många stackars små barn, som haft oturen att födas på fel ställe, där maten inte räcker till.Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.